Corpus & Leiden

Wie ‘s werelds meest unieke en interactieve attractie Corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’.

Leiden
‘s Ochtends rijden we eerst naar Leiden, maar voordat we daar aankomen maken we eerst een koffiestop. In Leiden heeft u vrije tijd en kunt u even winkelen, genieten van de cultuur of misschien een rondvaart maken door de grachten, want een kenmerk van Leiden, welke direct opvalt, is het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied, voeren verschillende doorvaarroutes voor plezier- en toervaart door Leiden en de omgeving. Een rondvaart over de Leidse grachten zal u de stad van een hele andere kant laten beleven. Na de lunch rijden we naar Oegstgeest waar we een bezoek aan Corpus brengen.

Corpus, reis door de mens
In het 35 meter hoge lichaam voert de reis u langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

In groepjes van 15 personen maakt u de reis door de mens. Een bijzondere belevenis. Hier krijgt u onder andere antwoord op de vragen: Hoe reageren darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als u niest en waar op uw tong proeft u suiker of juist zout? En nog vele andere vragen zullen deze dag aan bod komen. Aan het einde van de middag rijden we naar ons dineradres.

– Terug naar alle groepsdagtochten

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Entree Corpus
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Vrije tijd in Leiden
  • 2 Koffie/thee met gebak
  • Diner
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen