Dagtocht Bollenroute & varen

Paars, oranje, geel, roze, wit, rood… Tulpen zijn er in allerlei vrolijke kleuren. Met deze dagtocht kunt u volop genieten van deze mooie bloemen in het dorp Creil, waar de meest prachtige tulpenvelden en een enorme verscheidenheid aan tulpensoorten te vinden zijn. Vandaag staat er ook een mooie rondvaart over het Veluwemeer op het programma én brengen we een bezoek aan de historische stad Elburg.

Dagprogramma
‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor een bezoek aan het tulpeninformatiecentrum. U wordt ontvangen tussen de kleurige tulpen die volop in bloei staan met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie volgt een film en kunt u een wandeling maken in de tulpenshowtuin met wel 600 soorten tulpen.

Met een bos verse tulpen in de hand rijden we via een mooie route naar Elburg, waar we de lunch nuttigen aan het strand met prachtig uitzicht over de vele schepen en watersport op het Veluwemeer. Na de lunch gaan we aan boord bij Rederij Randmeer voor een heerlijke boottocht over het Veluwemeer. Na de rondvaart heeft u even tijd om de oude vestingstad Elburg te verkennen. Voor we Elburg weer verlaten wordt nog een heerlijk driegangendiner geserveerd. – Terug naar alle dagtochten

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak
  • Bezoek tulpeninformatiecentrum
  • Bosje tulpen
  • Lunch aan het Veluwemeer
  • Rondvaart Veluwemeer
  • 3-gangendiner
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen