Dagtocht Berlijn

Van alle Europese hoofdsteden heeft Berlijn de afgelopen eeuw de meest ingrijpende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis doorgemaakt. Er is alle reden om Berlijn te gaan bezoeken, Berlijn is weer één. Een onzichtbare grens scheidt de stad nog steeds in twee delen, maar het is fascinerend om te zien welke metamorfose het voormalige Oost-Berlijn ondergaat. Hoewel Oost- en West-Berlijn in 1990 werden verenigd en de vroeger zo omstreden Berlijnse Muur is afgebroken, draagt Berlijn nog steeds een tweedelig gezicht. Het westerse deel van Berlijn ademt met zijn mondaine Kurfürstendam, Potsdammer Platz en Schloss Charlottenburg de sfeer van een drukke metropool

Op de Kurfürstendamm vergaapt u zich aan de winkels van de internationale couturiers. Ook kunt u de vele musea bezoeken die overal verspreid zijn door Berlijn. Het uitgaansleven in Berlijn staat op een hoog peil en het wemelt er van de gezellige barretjes en Wijnlokalen. Kortom; lekker eten, uitgaan, overnachten en winkelen tijdens uw groepsreis naar deze geweldige stad!

Dagindeling

Rond middernacht zullen we de reis beginnen. We zullen in de ochtend in de stad Berlijn arriveren. Maar voordat we iedereen afzetten in het centrum maken we eerst nog een stadstour. Tijdens deze stadstour rijden we langs de highlights van Berlijn( de geplande stadstour is onder voorbehoud). Na de stadstour krijgt minimaal 9 uren vrije tijd om deze geweldige stad te bezichtigen. In de avond beginnen we aan de terugreis, vroeg in de ochtend zult u weer aankomen in Nederland.

– Terug naar alle groepsdagtochten

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Vervoer per luxe touringcar
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen