Schaatsreis WK Allround Berlijn 2016

De wereldkampioenschappen schaatsen vinden dit jaar plaats in de wereldstad Berlijn op 5 en 6 maart. Kom met ons mee om de schaatsers aan te moedigen en beleef een schitterend weekend in Berlijn!

STD heeft, in samenwerking met Veenstra Reizen, voor haar leden, maar ook voor niet leden, een mooie reis gepland naar Berlijn. We vertrekken op 4 maart ‘s ochtends om 08.00 uur bij Thialf in Heerenveen en rijden per luxe touringcar naar Berlijn. De touringcar is voorzien van vele gemakken, zoals: toilet, warme- en koude drankenvoorziening, DVD- en audiosysteem, etc. We overnachten in een hotel op loopafstand van het centrum op basis van logies met ontbijt.

Hoe meer mensen er mee gaan hoe goedkoper het wordt per persoon. Vanaf 30 personen geldt een vertrekgarantie. Let op: Boeken voor deze reis kan alleen telefonisch tijdens kantooruren via tel. nummer 0511-541809. Wees er snel bij, want vol = vol!

Dag 1 Heenreis 
‘s Morgen om 08.00 uur vertrekken we van Thialf Heerenveen. Onderweg maken we de nodige stops. Tegen het eind van de middag arriveren we in Berlijn. Na het inchecken heeft u tijd om Berlijn op eigen gelegenheid te verkennen.

Dag 2 WK schaatsen
Na het ontbijt brengen we u naar het Sportforum Berlijn. Hier vind namelijk het WK Allround schaatsen plaats. Na afloop van het wedstrijdprogramma is er tijd om Berlijn wat uitgebreider te verkennen. De chauffeur verzorgt ‘s avonds een leuke rondrit door de stad.

Dag 3 WK schaatsen en terugreis
Na het ontbijt checken we uit en brengen we u wederom naar het Sportforum Berlijn. Na afloop van het wedstrijdprogramma en prijsuitreiking heeft u nog even tijd voor een hapje eten en daarna vertrekken we weer richting Nederland en arriveren we rond 02.00 uur weer bij Thialf.

Hotel

Hotel Citylight Berlin Mitte**

Dit 2-sterren superior hotel ligt direct naast het Humboldthain Park in het stadsdeel Berlijn-Mitte. Het winkelcentrum Gesundbrunnen-Center bevindt zich op 5 minuten lopen van het hotel. U kunt ook gebruik maken van het uitstekende netwerk van openbaar vervoer.

Met een wandeling van 3 minuten vanaf Hotel Citylight bereikt u het metro- en treinstation Gesundbrunnen. De treinen bieden toegang tot de trendy wijk Hackescher Markt en Alexanderplatz. Verschillende bussen stoppen op slechts 70 meter afstand.

Verzorging
– Logies / Ontbijt

Faciliteiten

– Receptie
– Lift
– Bar
– WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:
– Reis per comfortabele touringcar
– 2 overnachtingen in Citylight Hotel Berlin Mitte
– Reis is op basis van logies/ontbijt (halfpension is bij te boeken voor € 16,- per dag)
– Rondrit door Berlijn met eigen touringcar en chauffeur

Exclusief:
– Toegang WK Allround, wel boekbaar via Veenstra Reizen, staplaats € 27,50 per dag
– Reis- en/of annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

We vertrekken vanaf Thialf Heerenveen om 08.00 uur. Mocht dit voor u een probleem vormen neem dan contact met ons op om te kijken of we u onderweg ergens aan kunnen pikken. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op nummer 0511-541809

Data en Prijzen

30-32 p.                                   € 195,= p.p.

33-35 p.                                   € 185,= p.p.

36-38 p.                                   € 187,= p.p.

39-41 p.                                   € 171,= p.p.

42-44 p.                                   € 165,= p.p.

45-47 p.                                   € 160,= p.p.

48-50 p.                                   € 155,= p.p.

51-53 p.                                   € 154,= p.p.

54-56 p.                                   € 153,= p.p.

57-59 p.                                   € 152,= p.p.

60-62 p.                                   € 150,= p.p.