Saarland – Saarlouis

In de Driehoek Duitsland – Frankrijk – Luxemburg ligt de kleinste deelstaat Saarland. Direct aan de rivier de Saar en aan de Franse grens biedt het haar bezoekers een boeiend spel van contrasten met een geheel eigen charme. Saarlouis heeft zijn stervormige, nog gedeeltelijk behouden gebleven aan Lodewijk de XIV. Dit complex werd gebouwd op basis van de ontwerpen van Vauban, de beroemdste vestingbouwmeester uit zijn tijd. Tegenwoordig kan in de gerestaureerde gewelven van de kazematten, die een halve eeuw later door de Pruisen gebouwd werden, in verschillende restaurants gegeten worden.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw groepsreis

5-daagse groepsreis Saarland – Saarlouis

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Saarland – Saarlouis. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis – Maastricht
We rijden eerst naar Maastricht, hier heeft u enkele uren vrije tijd om het centrum van Maastricht te bekijken of eventueel de St. Pietersgrotten. ‘s Avonds komen we in ons hotel aan waar we het diner gebruiken.

Dag 2 Saarlouis
Halverwege de ochtend gaan we naar het centrum van Saarlouis, waar u alvast even kunt rondkijken en heerlijk kunt lunchen in de gewelven van de Kazematten. In het begin van de middag maken we o.l.v. een gids een stadswandeling door de vestingstad Saarlouis.

Dag 3 Metz
vandaag bezoeken we de tuin en lichtstad Metz. Deze prachtige stad heeft een rijk gevarieerd cultureel erfgoed en is met zijn vele verrassende en verscholen routes door het centrum en langs de oude muren een waar paradijs voor wandelaars. Metz heeft talrijke bezienswaardigheden, waaronder één van de hoogste gotische kathedralen ter wereld, en een erfgoed dat geschiedenis en moderne kust combineert. We gaan in Metz eerst de kathedraal bezichtigen. Daarna heeft u optimaal tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of te gaan shoppen.

Dag 4 Saarburg
‘s Ochtends gaan we aan boord voor een rondvaart over de rivier de Saar richting Saarschleiffe. Vanaf de boot heeft u een prachtig uitzicht op de bergen met zijn vele wijnakkers. In Saarschleiffe staat de touringcar weer voor u klaar welke u naar Saarburg brengt. Zeer toeristisch in Saarburg zijn de watervallen midden in de stad. Vanaf de vele terrasjes kijkt u uit over deze watervallen. Daarnaast zijn de vele kastelen aan de rand van het centrum ook zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Dag 5 terugreis
Na het ontbijt nemen we afscheid van ons gastvrije hotel. Met onderweg enkele stops sluiten we deze groepsreis af met een heerlijk afscheidsdiner.

In-/Exclusief

Inclusief:

 • Alle beschreven excursies
 • Gids dag 2 en 3
 • Boottocht
 • Afscheidsdiner
 • Hotelovernachtingen
 • Vervoer per luxe touringcar
Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen