Zonne-eiland Rügen, Duitsland

Een bijzondere reis, met veel extra’s, op het grootste eiland van voormalig Oost-Duitsland. Kenmerkend aan Rügen zijn prachtige stranden, krijtrotsen, havens en karakteristieke gebouwen. Tijdens een bezoek aan het zonne-eiland proeft u de sfeer. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw groepsreis

6-daagse groepsreis Rügen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Rügen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
Vanaf uw opstapplaats rijden we eerst via een aantal stops, onder andere voor 2 kopjes koffie met gebak, naar onze bestemming in Rügen waar we verblijven in het *** Hotel Rügenpark. Wanneer we daar aankomen zullen we de kamersleutels verdelen en vervolgens mag u aanschuiven voor het diner.

Dag 2 miniatuurwereld Rügenpark
‘s Morgens heeft u tijd om het hotel en de directe omgeving te verkennen. ‘s Middags staat een bezoek aan miniatuurwereld Rügenpark gepland. Hier maakt u een tocht met ‘Razende Emma’ (een trein dwars door het park). Later op de middag bestaat de mogelijkheid het museum ‘Handwerkstuben’ te bezoeken in Gingst. Na het diner word er een film afgespeeld over Rügen.

Dag 3 Ostseebad Gohren
Vanaf Binz gaan we met de ‘Rasender Roland’ (een stoomtrein) naar Ostseebad Gohren. Vanaf hier gaan we met de bus verder naar Thiessow, hier kunnen we genieten van het prachtige uitzicht en hier kunt u heerlijk wandelen. Daarna gaan we naar Ralswiek. Het dorpje staat bekend om de Stortebeker Festspiele. Deze openluchtvoorstellingen zijn extra bijzonder doordat het wordt omgeven door een mooi park met zeer oude bomen en een kasteel.

Dag 4 Sassnitz
We gaan vandaag naar Sassnitz. Eerst heeft u tijd het haventje te verkennen, de onderzeeboot te bekijken en te lunchen . In de middag gaan we vanaf hier een rondvaart maken langs de fraaie krijtrotsen. Na de rondvaart gaan we naar Prora. Hitler liet hier een badhotel bouwen voor 20.000 militairen. Alle kamers hadden zeezicht, waardoor het bouwwerk 5 km lang is. Als er nog tijd over is, gaan we ook nog naar Sellnitz, een gezellig plaatsje met een mooie pier en boulevard.

Dag 5 Altenkirchen
Altenkirchen verdiend zeker een bezoek, omdat hier de oudste kerk van het eiland gevestigd is. Daarna gaan we naar Puttgarden. Hier stappen we in het treintje naar het noordelijkste puntje van Rügen, Kap Arkona. Hier krijgen we een rondleiding.

Dag 6 terugreis
Na het ontbijt vertrekken we huiswaarts. Tijdens de terugreis zullen we aangaan voor een gezellig afscheidsdiner. Hierna zult weer naar uw opstapplaats worden teruggebracht.

In-/Exclusief

Inclusief:

 • Het beschreven excursieprogramma
 • Vervoer per luxe touringcar
 • 5 overnachtingen in hotel Rügenpark
 • Hotelverzorging is op basis van halfpension
 • Welkomstdrankje
 • Muziekavond
 • Stortebeker Festspiele
 • Afscheidsdiner
Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

is

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen