Kerstreis Freiburg en Strasbourg

De marché de Noël in Straatsburg is uitgegroeid tot de meest populaire en grootste kerstmarkt van Frankrijk. U vind er maar lieft 300 chalets verspreid over een tiental locaties in de stad. Het historisch centrum behoort tot het werelderfgoed van UNESCO en is een bezoek waard op zich. De vele vakwerkhuizen aan het water hebben een onweerstaanbare charme. De kerstmarkt van Freiburg im Breisgau bevind zich in het hart van het oude historische centrum recht onder de 116 meter hoge Gothische toren aan de Munsterplatz. Op de kerstmarkt vind u o.a. kunstnijverheid zoals geblazen glas, handgemaakte kaarsen en houten speelgoed.

Programma van uw groepsreis

4-daagse groepsreis Freiburg en Strasbourg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Freiburg en Strasbourg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Vanaf uw opstapplaats vertrekt u richting Oberhamersbach. Na diverse stops komt u aan in het gezellige Hotel Bären in Oberharmersbach, waar u kunt aanschuiven aan het diner.

Dag 2 Freiburg
Freiburg im Breisgau is een stad in Baden-Wurttemberg in zuiden van Duitsland aan de grens van het Zwarte Woud.In de hart van de oude historische stad bevindt zich de sfeervolle kerstmarkt aan het Rathausplatz, Franziskanerstrasse , Unterlindenplatz en Kartoffelmarkt. Aan de Munsterplatz bevindt zich een dominerende Gotische toren van 116 meter. Er zijn veel winkels in de stad en mooie gelegenheden tot eten . Aan het eind van de middag brengt de bus u terug naar uw hotel voor het diner.

Dag 3 Strasbourg
Ooit een Duitse, nu een Franse stad. Strasbourg is één van de mooiste steden van Frankrijk. Het historische centrum heeft het gehaald tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. U vindt hier veel historische gebouwen en musea. In december is ook Strasbourg volledig in kerstsferen gehuld. In de ochtend maakt u een prachtige rondvaart door de grachten van Strasbourg. ‘s Middags heeft u alle tijd om de kerstmarkt te bezoeken of één van de vele musea die Strasbourg rijk is.

Dag 4 Terugreis
Na het ontbijt is het tijd om weer richting huis te vertrekken waar u in de avond aankomt.

– Terug naar alle excursiereizen

In-/Exclusief

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 3 overnachtingen in hotel Bären *** o.b.v. halfpension (begint met diner op dag 1 en eindigt met ontbijt op dag 4)
 • Bezoek kerstmarkt Freiburg en Strasbourg
 • Rondvaart Strasbourg
Hotel

Hotel Bären:

Dit charmante 3-sterrenhotel ligt in een romantische omgeving in het hart van het Midden-Zwarte Woud. Geniet van de internationale en regionale gastronomische keuken, de gezellige kamers, de prachtige natuurlijke omgeving en de oprechte gastvrijheid.

Verzorging:

 • Halfpension (begint met diner op dag 1 en eindigt met ontbijt op dag 4)

Faciliteiten:

 • Bar
 • Restaurant
 • Lift
 • WIFI

Kamerfaciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen