Highlights of Ireland

Ierland is een mysterieus land waar de mensen leven met de vele mythes en legenden die al eeuwenlang verteld worden. De Ieren maken zich neit druk, want morgen is er immers weer een dag. Deze mentaliteit neemt u vanzelf over in dit land met z’n ongerepte natuurschoon, het groene landschap met de vele schapen, ruige bergen, steile kliffen, zalmrijke rivieren en lieflijke dorpjes waarmee u tijdens deze reis uitgebreid kennis maakt.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw groepsreis

7-daagse groepsreis Ierland

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Ierland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis ferry naar Hull
Nadat we vertrokken zijn bij uw opstapplaats rijden we naar Rotterdam/Zeebrugge waar we inschepen bij P&O Ferries voor de overtocht naar Hull. U overnacht in een 2-persoonsbinnenhut. Na inscheping kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet.

Dag 2 Hull – Holyhead – Dublin
‘s Ochtends kunt u nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Na ontscheping rijden we via een mooie route van Hull naar Holyhead waar we met de ferry de overtocht naar Ierland maken. We overnachtingen in de omgeving van Dublin

Dag 3 Clonmnacnoise – Cliffs of Moher
Na een vroeg ontbijt rijden we naar Clonmacnoise, waar we de kloosterruïnes bezichtigen. In de eerste helft van de zestiende eeuw was Clonmacnoise één van de belangrijkste kloosters in Europa, totdat de protestantse, Engelse koning Hendrik III het katholieke geloof verbood. Op zijn bevel werden tientallen kloosters verwoest. Nadat we Clonmacnoise hebben bezocht rijden we verder naar de Cliffs of Moher, zeven rotsen met een hoogte van 200 meter die in een zigzaglijn uit de zee oprijzen. Geniet van de adembenemende vergezichten over de Atlantische oceaan. Aan het einde van de middag komen we aan in de omgeving van Kerry voor diner en overnachting.

Dag 4 Ring of Kerry
Vandaag maken we een indrukwekkende excursie langs de Ring of Kerry, één van de mooiste panoramische routes in Europa. Deze bekende route volgt de kustlijn van het schiereiland Iveragh. Gedurende de rit komt u door vele traditionele dorpjes met veelkleurige huizen en zult u genieten van het unieke landschap en adembenemende vergezichten. in Lady’s View heeft u een fantastisch uitzicht over de Lakes of Killarney. In de namiddag bestaat er de mogelijkheid om een tocht door Killarney National Park te maken of Muckross House te bezichtigen.

Dag 5 Rock of Cashel – Dublin
In de ochtend verlaten we de omgeving van Kerry en rijden we richting Dublin, maar voordat we hier aankomen, brengen we eerst nog een bezoek aan de beroemde Rock of Cashel, een 60 meter hoge kalksteenhoudende rots Cashel, zetel van de koningen van Munster van de 4e eeuw totdat de rots in de 12e eeuw aan de kerk werd geschonken. In de middag maken we o.l.v. een gids een stadstour door de Ierse Metropool. Bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn te bezoeken zijn o.a. St. Patrick’s Cathedral, Trinity College met daarin het beroemde book of Kells en Dublin Castle.

Dag 6 Dublin – Holyhead – Hull
Na het ontbijt verlaten we Ierland. We nemen het veer richting Holyhead, waar we onze weg vervolgen naar Hull. In het begin van de avond gaan we aan bood voor de overtocht naar Rotterdam/Zeebrugge. Op het schip is voldoende vertier om de rest van de avond door te komen.

Dag 7 Rotterdam/Zeebrugge – terugreis
‘s Ochtends vroeg varen we de haven van Rotterdam/Zeebrugge binnen. Na uw ontbijt op het schip gaan we ontschepen en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.  

In-/Exclusief

Inclusief:

 • Alle beschreven excursies
 • Alle overtochten
 • Gids Dublin
 • Entreegelden Clonmacnoise, Rock of Cashel en Trinity College
 • Hotelovernachtingen
 • Vervoer per luxe touringcar
Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

s

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen