Disneyland Parijs (4 dagen)

Disneyland Paris en Parijs, de hoofdstad van de liefde! Er is van alles te beleven tijdens deze citytrip. Ontmoet de bekende Disney Figuren in Disneyland Parijs en maak kennis met bekende bezienswaardigheden in deze fantastische stad. We zien de Sacre Coeur, Champs Elysées, het Louvre, de prachtige etalages van galerie Lafayette en nog veel meer. In Parijs raak je niet uitgekeken.

DAG 1 – Heenreis

Vanaf de opstapplaatsen rijden we via Antwerpen en Lille naar Parijs waar we in de loop van de middag aankomen. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel waar we intrek nemen in onze kamer.

DAG 2 – Parijs

Een hele dag om op eigen gelegenheid te genieten van alle bezienswaardigheden van Parijs. Ontdek de Eiffeltoren, Notre Dame, Hôtel des Invalides waar Napoleon begraven ligt, Arc de Triomphe, ga lekker winkelen of kiest u liever voor een romantische rondvaart over de Seine? Lijn 7 van de Metro brengt u zo naar het centrum van de stad. In de avond maken we met de bus een tour door de stad waarbij alles in magisch licht is gehuld.

DAG 3 – Disneyland®

Een hele dag in Disneyland® Parijs. De Disney® Parken, Disney World en Disney Studios Park,  bieden meer dan 50 attracties, magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade en de adembenemende shows. In de verschillende themalanden beleef je allerlei avonturen. Zo kan je in de Avengers Campus als rekruut met de Avengers samenwerken en de machtigste MARVEL missies in twee nieuwe attracties meemaken. Een dag vol indrukken! We blijven tot sluitingstijd (21.00 uur) in het park zodat u ook de avondparade kunt bijwonen. Aansluitend stappen we in de bus en beginnen we aan de terugreis naar Nederland.

DAG 4 – Terugreis

In de nacht rijden we met voldoende stops onderweg terug naar de opstapplaatsen waar we in de vroege ochtend aankomen.

Hotelgegevens

De overnachtingen zijn gereserveerd in Ibis Budget Paris Porte d’Italie Est. Het hotel ligt direct aan de periferique en de bezienswaardigheden van de stad zijn met metrolijn 7 en 6 minuten lopen goed bereikbaar. De kamers hebben verschillende ontwerpen en zijn ingericht voor 2 tot 3 personen. Ze beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet. Verzorging: logies en ontbijt.

Foto album

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Reis per royal class touringcar
 • 2 Overnachtingen in Ibis budget Paris Porte d’Italie est o.b.v. logies/ontbijt
 • 2/3-persoonskamer met bad/douche en toilet
 • Lichttour Parijs
 • Entree Disneyland Parijs
Niet inbegrepen
 • € 15,- reserveringskosten per boeking
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage SVGR € 5,- per persoon
 • Korting kinderen t/m 11 jaar € 10,-
 • 3 persoonskamer op aanvraag
 • Korting 3e persoon op kamer € 9,-

Extra informatie

Buitenpost; Parkeerterrein (Edisonstraat – bij de trappen)
Leeuwarden; P+R Kalverdijkje (Tijsmaweg 4)
Drachten; Brievenbus ingang Transferium (Zonnedauw)
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 Afslag 35 (Peizerweg)
Assen; van der Valk Hotel (Balkenweg 1)
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen (Mathijsenstraat 1)
Zwolle; Lubeckplein (Hanzelaan – station zuidzijde)

De definitieve tijden ontvangt u in uw reisbescheiden.

Prijzen & Boeken

Voorkeuren
Beschikbare datums
Prijs per persoon
Selecteer een datum

Maart
 • € 369,-
  © Veenstrareizen 2024
  Ontwikkeld met Lef