Dagtocht Tuincentrum Oosterik Denekamp

Waarschijnlijk voor velen van u een oude bekende. Dit enorme tuincentrum heeft in de weken voor kerst een afdeling van 10.000 m2 ingericht als kerstshowroom. Kerstdecoraties en kerstversiering in verschillende kerstthema’s maken dit een bijzonder aanzien. Het hele complex beslaat 50.000 m2 tuin- en kamerplanten, dus er is heel veel te zien en te kopen. U kunt er niet alleen planten vinden, maar ook tuinaccessoires, plaids, kussentjes, tafellinnen en nog veel meer. Of u nu de voorkeur geeft aan kerstversiering in landelijke stijl met pure kleuren of als u liever uw huis inricht met de klassieke kleuren groen en rood, bij tuincentrum Oosterik is het allemaal te krijgen. Voor gezelligheid hoeft u tijdens de kerstdagen niet meer ergens anders heen, met de spullen van tuincentrum Oosterik haalt u de gezelligheid gewoon in huis!

Programma dagtocht Tuincentrum Oosterik Denekamp

In de ochtend vertrekken we richting Denekamp. Dan is er koffie of thee met appelgebak, en aansluitend volop de tijd om rond te kijken in het tuincentrum en om naar hartelust uw kerstversiering en decoratie bij elkaar te shoppen. Na een leuke dag winkelen is het op de terugweg tijd voor een lekker warm en koud buffet inclusief drinken in Nijverdal. Daar kunt u uitrusten van een geslaagde dag en genieten van het lekkere eten.

Rolstoel of rollator
In de bus is beperkte capaciteit voor een rolstoel beschikbaar. Geef daarom bij de boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

2x Koffie/thee met appelgebak
Bezoek tuincentrum Denekamp

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude Commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. van der Valk
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Thuiszorg het Friese Land
Grou; Bushalte voor minirotonde, Stationsweg
Akkrum; Esso, Spikerboor 1
Heerenveen; Bushalte voor Randstad, K.R. Poststraat
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Dinsdag 18 december 2018 € 46,50

Deze dagtocht wordt in samenwerking met Thuisleven uitgevoerd, en pashouders betalen € 44,00 p.p.

Boek nu