Lachen in De Miente met Teake van der Meer

Teake van der Meer, ook wel ‘Lytse Teake fan’e Westereen’ genoemd is een bekende Friese cabaretier en komiek. Alle optredens van Teake zijn in het Fries, en elke keer weer weet hij hoe hij het publiek met zijn onnavolgbare humor en komische typetjes een onvergetelijke avond kan bezorgen. Het wordt ongetwijfeld een avondje lachen in De Miente in Oosterwolde met Teake van der Meer!

Dagprogramma
Aan het einde van de middag vertrekken we naar Beetsterzwaag, waar vooraf aan het optreden een heerlijk driegangendiner geserveerd wordt bij restaurant ‘t Snackbearske. Dan gaan we naar activiteitencentrum De Miente in Oosterwolde, waar de voorstelling van Teake van der Meer plaatsvindt. De bekende cabaretier zal u zeker vermaken met zijn humoristische programma. Na het optreden wordt u weer teruggebracht naar uw opstapplek. Het beloofd een prachtige avond te worden!

Rolstoel of rollator
In de bus is beperkte capaciteit voor een rolstoel beschikbaar. Geef daarom bij de boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

3-gangendiner
Voorstelling Teake van der Meer

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude Commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. Apotheek
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Juridisch Loket (busstation)
Grou; Bushalte voor minirotonde, Stationsweg
Akkrum; Esso, Spikerboor 1
Heerenveen; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 26 april 2019 € 55,-

Deze dagtocht wordt in samenwerking met Thuisleven uitgevoerd, en pashouders betalen € 50,00 p.p.

Boek nu