Midzomeravondcruise “De Alde Feanen”

“De Princenhof” en “De Alde Feanen” bij Earnewâld behoren tot de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Met zijn prachtige plassen en vaarten is het een uniek gebied om een rondvaart te maken. Vanaf uw opstapplaats vertrekken we volledig “coronaproof” richting Eernewoude waar we aan boord gaan voor een heerlijke midzomeravondcruise. U maakt een schitterende vaartocht van 3,5 uur door het Nationaal Park “De Alde Feanen”. Nationaal Park De Alde Feanen, één van de pronkjuwelen van natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea. Dit unieke natuurgebied is een laagveengebied van bijna 2500 hectare en bestaat uit een zeer afwisselend landschap met onder andere meren, rietlanden en moerasbossen. De variatie in het landschap zorgt voor een grote rijkdom aan verschillende planten en dieren. Een rondje door en langs het laagveenmoeras in het hart van Fryslân maakt duidelijk waarom het een Natura 2000-gebied is en het de status van nationaal park heeft. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie met gebak en tijdens deze midzomeravondcruise geniet u van een heerlijk 3-gangendiner.

“Coronaproof”

Uiteraard wordt deze reis volledig “coronaproof” uitgevoerd. Hierbij houden we rekening met:

  • Zo vragen wij u bij het in- en uitstappen een mondkapje te dragen (bus en boot).
  • Op de boot en in de bus wordt 1,5 meter afstand gehanteerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Personen uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten.
  • Daarnaast wordt alles grondig gedesïnfecteerd.
  • Wij rijden met maximaal 21 personen in de touringcar.
  • Bij het instappen dient u een gezondheisverklaring in te leveren waarop staat dat u op dat moment geen klachten heeft. Op deze manier
    zorgen wij ervoor dat u veilig op reis kunt.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met gebak
3,5 uur durende midzomeravondcruise 16.00-19.30 uur
3-gangendiner

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapschema
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte Quatrebras Zuid, Oude Commissieweg
Leeuwarden; Bushalte Juridisch Loket (t/o ingang NS)
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)
Heerenveen; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 31 juli 2020 € 79,-

Boek nu