Dagtocht Meyer Werft

Breng een bezoek aan de Reuzen van de Oceaan en bekijk hoe de grootste cruiseschepen ter wereld worden gebouwd in Papenburg, net over de grens in Duitsland!

We vertrekken richting Papenburg voor een rondleiding over de Meyer Werft. De Meyer Werft is een bedrijf met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld. Cruiseschepen als de “Homeric”, “Mercury”, “Aurora” en “Radiance of the Seas” zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt. Hier krijgt u een ruim 1,5 uur durende rondleiding waarbij u alles over de werf en zijn geschiedenis, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems te horen krijgt.

Dagplanning:
‘s Ochtends rijden we richting Duitsland, waar we eerst stoppen voor koffie/thee met gebak. Na de koffie genieten we van een lunchpakket in de bus. In de middag krijgen we een ruim 1,5 uur durende rondleiding door de werf. Na de rondleiding stappen we weer in de bus richting Friesland. Onderweg stoppen we voor een heerlijk diner om de dag af te sluiten.

In-/Exclusief

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met gebak
Rondleiding Meyer Werft
Vrije tijd in Leer
3-gangendiner

Opstapplaatsen

Leeuwarden
Grou
Heerenveen
Drachten
Hoogkerk
Zuidbroek
Winschoten

Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Woensdag 11 december 2019 € 
Donderdag 23 januari 2020
Zaterdag 25 februari 2020
Zaterdag 14 maart 2020

Boek nu