Lucht- en ruimtevaart: Een kijkje achter de schermen

Deze dag staat alles in het teken van lucht- en ruimtevaart! We brengen een bezoek aan Airbus Defence & Space in Bremen en mogen een kijkje nemen achter de schermen bij vliegveld Bremen.

Dagprogramma
’s Ochtends vroeg vertrekken we richting Bremen. Onderweg in de touringcar kunt u genieten van koffie of thee. We beginnen de dag met een rondleiding bij vliegveld Bremen. De tour geeft u een kijkje achter de schermen van de luchthaven en brengt u op plekken waar u normaal gesproken niet zou komen. Daarnaast krijgt u interessante feiten over de geschiedenis en bent u getuige van een brandweeroefening. Na de rondleiding krijgt u vrije tijd om iets te eten. Na de lunch rijden we naar Airbus Defence & Space in Bremen.

Airbus Defence & Space is het leidende centrum voor ruimtevaart. Kijk toe hoe onderdelen voor Ariana raketten geconstrueerd worden (deze raketten lanceren satellieten de lucht in), en hoe mensen erin slagen te leven, te slapen en onderzoek te doen bij een gebrek aan zwaartekracht. Antwoorden op deze vragen krijgt u o.a. in een replica van de Columbus module.

We sluiten deze enerverende dag af met een heerlijk diner. – Terug naar dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met cake op de heenreis
Rondleiding luchthaven Bremen
Rondleiding Airbus Defence & Space
3-Gangendiner

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapschema
Buitenpost; Garage Veenstra Reizen
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)
Marum; Bushalte A7 (ri. Groningen)
Leek; Bushalte A7 (ri. Groningen)
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 (Peizerweg)
Zuidbroek; v/d Valk Hotel
Winschoten; NS-Station
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 24 januari 2020 € 79,-

Boek nu