Kerstmarkt Münster bezoeken?

De gezellige kerstmarkt Münster in Duitsland is een erg leuk dagje weg. Niet één, maar wel vijf kerstmarkten zijn er te vinden in Münster van 26 november tot en met 23 december 2018.

Tezamen hebben deze kerstmarkten 300 kraampjes, met een aanbod variërend van Duitse lekkernijen tot sieraden en kunst. De Prinzipalmarkt is prachtig verlicht, en de oude pakhuizen en kerken zien er sprookjesachtig uit.

Sfeerimpressie van de kerstmarkt in Münster

De grootste kerstmarkt is te vinden op het plein bij het stadhuis en hier kunt u genieten van heerlijke Duitse kerstspecialiteiten. Bij de St. Lamberti is ook een kerstmarkt, en hier vindt u naast vele kraampjes ook een 20 meter hoge kerstboom vol met lichtjes. Bij het monument De Kiepenkerl bestaat de kerstmarkt uit traditionele kraampjes en de Aegidiiweihnachtsmarkt is ideaal voor gezinnen met kinderen. De Giebelhüüskesmarkt met zicht op de Dom van Münster is de plek van de ambachtelijke kraampjes en bijzondere lekkernijen. Al de vijf kerstmarkten zijn de moeite waard om te bezoeken, en zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring! Ga je dit jaar ook mee naar de kerstmarkt Bremen? Al vanaf €27,- verzorgt Veenstra Reizen een kerstmarkt busreis naar deze prachtige plaats in Duitsland!

Dagtocht naar de kerstmarkt Münster

  • Tijdens deze dagtocht vertrekken we vanaf diverse opstapplaatsen naar Münster. De verwachte aankomsttijd is 13.00 uur. We vertrekken uit Münster rond 18.30 uur.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee met kerstkransje

Exclusief:
€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstaproute
Buitenpost; Veenstra Reizen (Einsteinstraat 7)
Quatrebras; Bushalte bij de bar dancing ri. Burgum
 Hurdegaryp; Bushalte tegenover het v/d Valk hotel
Zwartewegsend; Bushalte E10 voorbij kruising
Leeuwarden; Busstation
Grou; Bushalte Sporthal ZZ
Heerenveen; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Zaterdag 8 december 2018 € 27,-

Boek nu