Kaarsjesavond Orchideeënhoeve

Volg de prachtige routes door de tuinen en laat bloemen, vlinders en vogels jouw winterdroom inkleuren. Door kilometers kerstverlichting, fonteinen en gezellige zitjes lijkt het park uit een sprookjesboek geslopen. De sprookjesachtige kaarsjesavonden vormen al meer dan dertig jaar het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Tijdens kaarsjesavond komen de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. De magische beleving die vervolgens ontstaat kun je alleen beschrijven als je deze lichtjesdroom hebt beleefd.

Naast een bezoek aan de tuinen in kunt u ook de kerstmarkt bezoeken. Struin langs de veertig kraampjes op zoek naar originele cadeaus en proef de gezellige, knusse en warme kerstsfeer.

Dagprogramma
‘s Middags vertrekken we richting Luttelgeest waar we worden ontvangen met koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna kunt u de prachtige tuinen op eigen gelegenheid bekijken. Rond 18.00 uur krijgt u soep met broodjes. Rond 21.30 uur gaan we weer richting uw opstapplaats. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Entree Orchideeënhoeve
2x Koffie/thee met gebak
Soep, 2 broodjes en drinken
Orchidee

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapschema
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude Commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. Apotheek
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Busstation
Franeker; Bushalte t/o Tulip Inn (Hertog van Saxenlaan)
Sneek; NS-Station
Joure; Parkeerplaats voorkant Jumbo, G. Knolweg
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Donderdag 20 december 2018 € 56,50

Boek nu