Elfsteden dagtocht

Inmiddels alweer 20 jaar geleden, maar elk jaar kijken wij weer uit naar de Elfstedentocht. Wij als Friezen zijn er enorm trots op!

We starten deze dag met een heerlijk warme kop koffie met een ambachtelijke bonbon. Daarna bezoeken we het Eerste Friese Schaatsmuseum in het pittoreske Hindeloopen waar we samen mooie herinneringen ophalen. Het museum bezit de grootste collectie schaatsen en sleeën ter wereld en de complete geschiedenis van de Elfstedentocht is hier te bewonderen.

Na het museumbezoek doen we ons tegoed aan een heerlijke winterse stoofschotel. Na de lunch stappen we weer in de touringcar voor een rondrit langs een aantal steden van de ”Elfstedentocht”. Onze deskundige gids kan u alles vertellen over deze mooie Friese steden. Na een dag vol indrukken en herinneringen praten we nog even na onder het genot van een kop warme chocolademelk met cake. Tijdens de terugreis wordt er een leuke quiz gespeeld waarbij u het enige echte Elfstedenspel kunt winnen.

Rolstoel of rollator
In de bus is beperkte capaciteit voor een rolstoel beschikbaar. Geef daarom bij de boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee met een ambachtelijke bonbon
Bezoek aan het Schaatsmuseum
Friese stoofschotel
Elfstedentour o.l.v. een gids
Afsluiter warme chocolademelk met cake

Exclusief:
€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude Commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. van der Valk
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Bushalte voor het Juridisch Loket (Station)
Drachten; Transferium Oost
Heerenveen; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Dinsdag 19 februari 2019 € 63,-

Boek nu