Dagtocht DOMunder

Vanaf onze opstapplaatsen vertrekken we richting Utrecht. Onderweg maken we een stop voor een lekker kopje koffie/thee met lekkers. Aangekomen in Utrecht gaan we DOMunder.

DOMunder is dé historische attractie onder het Domplein in Utrecht. Van de Romeinen, de roemrijke middeleeuwen tot aan het herbeleven van de storm van 1674, DOMunder neemt je mee door de bewogen geschiedenis van 2000 jaar Domplein, Utrecht, Nederland en Europa. Ontdek het Romeinse verleden van Utrecht, evenals de roemrijke middeleeuwen. Beleef de verwoestende storm van 1674 waarbij het schip van de Domkerk instortte en het Domplein ontstond. Na deze bijzondere ervaring heeft u even vrije tijd in de prachtige Domstad.

Om 14.00 uur gaan we aan boord voor een prachtige stadsrondvaart door de oude grachten en singels van Utrecht. Vanaf het water is het hart van Utrecht nog mooier! Laat u verreassen door de even fraaie als oude bruggen, de sprekende beeldhouwwerkjes en de statige Domtoren. Na de rondvaart is het tijd om Utrecht te verlaten. Uiteraard stoppen we op de terugreis voor een heerlijk diner.

N.B. Niet geschikt voor mindervaliden

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak op de heenreis
  • Bezoek & rondleiding DOMunder
  • Stadsrondvaart Utrecht
  • Afscheidsdiner

Exclusief:

€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats Vertrektijd
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen  uur
Drachten; Transferium Oost  uur
Marum; Bushalte ri. Groningen (A7)  uur
Leek; Bushalte ri. Groningen (A7)  uur
Hoogkerk; P+R Hoogkerk  uur
Haren; Nescio Hotel  uur
Assen; van der Valk Hotel  uur
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen  uur
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Datum volgt € 85,-