Dagtocht Dickens Winterfair

U gaat terug naar het Engeland van 1850. U komt allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens tegen. Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes. Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in je eigen huis. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet… Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!

Dagprogramma

‘s Ochtends vertrekken we richting Terwolde. Onderweg in de touringcar genieten we van koffi e/thee met cake. Als we aankomen bij Brasserie Kriebelz worden we verwend met een uniek wild diner dekselse pannetjes met uiteraard een dessert na. Nadat iedereen is uitgegeten rijden we naar Garderen
voor een bezoek aan de sfeervolle Winterfair Garderen. Aan het eind van de middag genieten we van koffi e met heerlijke warme apfelstrudel.

Tijdsplanning dagtocht

09:00 – 10:30 Ophaalroute met koffie/thee met cake in de bus
12:00 – 13:15 Wilddiner Dekselse Pannetjes
14:00 – 17:00 Bezoek Dickens Winterfair Garderen incl. koffie en apfelstrudel
18:30 – 20:00 Verwachte terugkomst bij de opstapplaats

– Terug naar alle lezersreizen

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee met cake op de heenreis
Wilddiner met dessert (stoofpotje van wild, zwijnswang en een gehaktballetje van hert. Aardappelpuree, aardappelkroketjes, rode kool, spruitjes, salade en stoofpeertjes)
Entree Winterfair Garderen
Koffie/thee met apfelstrudel

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaatsen
Buitenpost; Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte Quatrebras Zuid (ri. Burgum)
Hurdegaryp; Bushalte Stationsweg
Tytsjerk; Bushalte Swarteweisein (E10 – ri. Leeuwarden)
Leeuwarden; Bushalte Juridisch Loket (t/o ingang NS)
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)
Heerenveen; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Woensdag 4 december 2019 € 69,-

Boek nu