Dagtocht Bollenroute & varen

Paars, oranje, geel, roze, wit, rood… Tulpen zijn er in allerlei vrolijke kleuren. Met deze dagtocht kunt u volop genieten van deze mooie bloemen in het dorp Creil, waar de meest prachtige tulpenvelden en een enorme verscheidenheid aan tulpensoorten te vinden zijn. Vandaag staat er ook een mooie rondvaart over het Veluwemeer op het programma én brengen we een bezoek aan de historische stad Elburg.

Dagprogramma
‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor een bezoek aan het tulpeninformatiecentrum. U wordt ontvangen tussen de kleurige tulpen die volop in bloei staan met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie volgt een film en kunt u een wandeling maken in de tulpenshowtuin met wel 600 soorten tulpen.

Met een bos verse tulpen in de hand rijden we via een mooie route naar Elburg, waar we de lunch nuttigen aan het strand met prachtig uitzicht over de vele schepen en watersport op het Veluwemeer. Na de lunch gaan we aan boord bij Rederij Randmeer voor een heerlijke boottocht over het Veluwemeer. Na de rondvaart heeft u even tijd om de oude vestingstad Elburg te verkennen. Voor we Elburg weer verlaten wordt nog een heerlijk driegangendiner geserveerd. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met gebak
Bezoek tulpeninformatiecentrum
Bosje tulpen
Lunch aan het Veluwemeer
Rondvaart Veluwemeer
3-gangendiner

Exclusief:
€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Marum; Bushalte ri. Groningen (A7)
Leek; Bushalte ri. Groningen (A7)
Hoogkerk; P+R
Haren; Postillion Hotel (Emmalaan 33)
Assen; van der Valk Hotel
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen
Meppel; McDonald’s
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Woensdag 24 april 2019 € 79,- Boek nu
Dinsdag 30 april 2019 € 79,- VOL!