Dagtocht Hollandse tulpen & varen 

Let op! Gewijzigd programma:

Paars, oranje, geel, roze, wit, rood… Tulpen zijn er in allerlei vrolijke kleuren. Met deze dagtocht kunt u volop genieten van deze mooie bloemen in het dorp Creil, waar de meest prachtige tulpenvelden en een enorme verscheidenheid aan tulpensoorten te vinden zijn. Vandaag staat er ook een mooie rondvaart over het Veluwemeer op het programma én brengen we een bezoek aan de historische stad Elburg.

Dagprogramma
‘s Morgens vertrekken we naar Schokland waar u wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie staat de gids u al op te wachten voor een prachtige rondrit door de kleurige tulpenvelden in de Noordoostpolder en rondom Schokland.

Na een heerlijke lunch bij terugkomst rijden we via een mooie route naar Elburg. We gaan aan boord bij Rederij Randmeer voor een heerlijke boottocht over het Veluwemeer. Na de rondvaart heeft u even tijd om de oude vestingstad Elburg te verkennen. Rond 16.30 uur verlaten we Elburg en maken nog een stop op de terugreis voor een heerlijk afscheidsdiner.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak
  • Rondrit o.l.v. een gids
  • Lunch
  • Rondvaart Veluwemeer
  • 3-gangendiner
OPSTAPSCHEMA
Woensdag 21 april 2021 Vrijdag 23 april 2021
Buitenpost Drachten
Quatrebras  Leek
Leeuwarden Hoogkerk
Heerenveen Haren
Joure Assen
Lemmer Hoogeveen
Meppel
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.   
Woensdag 21 april 2021 € 85,- Boek nu
Vrijdag 23 april 2021 € 85,- Boek nu