Dagtocht Bakkerijmuseum Hattem

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel, in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste bakkerijmuseum van Nederland. Zodra u het museum binnenstapt komt de heerlijke geur van brood en banket u al tegemoet. Het museum bestaat uit drie prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat. Het gebouw “het Pand” heeft het interieur van een 18e-eeuwse bedrijfskeuken. Het bakkerijmuseum toont de rijke geschiedenis van brood en banket. Hier koffie of thee met gebak krijgen is een traktatie op zich! Lang vervlogen tijden herleven in de 150 jaar oude bakkerij van het museum. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de bakker, toen en nu, en laat u meevoeren door de rijke geschiedenis van brood en banket en geniet van de mooie demonstratie. Tijdens de demonstratie staan folkloristische tradities centraal. Een dag naar het Bakkerijmuseum in Hattem is een dag vol beleving, voor zowel jong als oud.

Programma dagtocht Bakkerijmuseum Hattem

Aan het begin van de middag vertrekken we richting Hattem. Nadat u genoten heeft van koffie of thee met een lekker gebakje uit de eigen bakkerij, kunt u het museum zelf bezichtigen en de demonstratie bekijken. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreide koffietafel met onder andere soep en een kroket om de dagtocht in een ontspannen sfeer af te sluiten. – Terug naar alle dagtochten

Rolstoel of rollator
In de bus is beperkte capaciteit voor een rolstoel beschikbaar. Geef daarom bij de boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

2x Koffie/thee met gebak
Entree en demonstratie bakkerijmuseum
Koffietafel met soep en kroket

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude Commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. van der Valk
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Thuiszorg het Friese Land
Grou; Bushalte voor minirotonde, Stationsweg
Akkrum; Esso, Spikerboor 1
Heerenveen; Bushalte voor Randstad, K.R. Poststraat
Joure; Parkeerplaats voorkant Jumbo, G. Knolweg
Lemmer, McDonalds
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 16 november 2018 € 62,-

Deze dagtocht wordt in samenwerking met Thuisleven uitgevoerd, en pashouders betalen € 59,50 p.p.

Boek nu