DE REIS VAN 10 JUNI IS GEANNULEERD WEGENS HET CORONA-VIRUS. VOOR MEER INFORMATIE KIJKT U BIJ VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET CORONA VIRUS.

Amstelcruise

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Zaandam. Onderweg maken we een stop voor lekker kopje koffie met gebak, waarna we doorrijden naar Zaandam. Iedereen zal wel eens een rondvaart door de grachten van Amsterdam hebben gemaakt. Maar Amsterdam beschikt over nog meer waterwegen, zoals de romantische Amstel. Met een luxe salonboot zetten we vanuit Zaandam koers naar Amsterdam. Het is onnodig te vertellen dat eenmaal daar aangekomen er ontzettend veel te genieten valt.

Bekende gebouwen zoals Carré, de Magere Brug, de Stopera, het Maritiem Museum en het Centraal Station zijn in de vaarroute opgenomen. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, want al varend wordt een koffietafel met een kopje soep geserveerd. En terwijl we gezeten achter de panoramaruiten Amsterdam aan ons voorbij zien glijden, vertelt de kapitein uitgebreid over alles wat er te zien valt.
Bij terugkomst heeft u nog even tijd om een wandeling door het openluchtmuseum in Zaandam te maken, alvorens we vertrekken voor de terugreis. Uiteraard maken we een stop voor een heerlijk afscheidsdiner. – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak op de heenreis
  • 3 uur durende Amstelcruise inclusief heerlijke lunch
  • Afscheidsdiner

Exclusief:

€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats Vertrektijd
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen  uur
Quatrebras; Bushalte Quatrebras Zuid, Oude Commissieweg  uur
Hurdegaryp; Bushalte Stationsweg (thv Rijksstraatweg 10)  uur
Tytsjerk; Bushalte Swarteweisein – E10 ri. Leeuwarden  uur
Leeuwarden; Bushalte Juridisch Loket (t/o ingang NS)  uur
Heerenveen; McDonald’s  uur
Joure; McDonald’s  uur
Lemmer, McDonalds  uur
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Woensdag 10 juni 2020 € 79,- GEANNULEERD