Dagtocht Yakult fabriek Almere

Dagtocht Yakult en Vecht met Veenstra reizen Productieproces Yakult met Veenstra Reizen Yakult fabriek met de bus van Veenstra Reizen

Ontdek de bijzondere geschiedenis van Yakult in de fabriek die gevestigd is in Almere! Deze zuiveldrank die al lange tijd internationale faam geniet, heeft een uniek verhaal te vertellen. De geschiedenis van Yakult begon bij de wetenschapper Dr. Minoru Shirota. Na vele jaren aan onderzoek produceerde hij pas het eerste flesje Yakult in 1935. Tegenwoordig drinken er op dagelijkse basis vele miljoenen mensen deze frisse zuiveldrank vol met melkzuurbacteriën.

Het programma in de Yakult fabriek

Het daguitje betreft een comfortabele busreis, tezamen met een unieke rondleiding door de Yakult fabriek. Een gids vertelt de groep tijdens een rondleiding van ongeveer 1,5 uur alles over Yakult. Van de bijzondere geschiedenis tot de grote successen die het door de jaren heen heeft behaald. Daarnaast loopt de groep langs verschillende indrukwekkende onderdelen van het productieproces. Uiteraard is er aan het einde van de rondleiding een proefmoment van deze frisse zuiveldrank. Breng samen met Veenstra Reizen een bezoek aan de Yakult fabriek in Almere!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat in de prijs is inbegrepen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondleiding Yakult fabriek
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef