Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Dagtocht Texel & vogelshow

Dagtocht Texel afbeelding 1 Dagtocht Texel afbeelding 2 Dagtocht Texel afbeelding 3

Veenstra Reizen verzorgt uw dagtocht naar Texel. s’Morgens op de route naar Den Helder gaan we aan voor 2 koffie/thee met gebak. Na aankomst op Den Helder schepen we in op de boot naar Texel. Na de boottocht stapt de gids bij ons in de touringcar en rijden we langs de mooiste plekken van het eiland. Tijdens de rondrit krijgt u bijzondere verhalen te horen en zien we o.a. het Hogeberg gebied, het Nationaal Park Duinen van Texel en de vuurtoren en natuurlijk de typische Texelse dorpjes. Aan het einde van de rondrit stappen we uit bij Eureka.

Bij Eureka krijgt u eerst de tijd om rond te kijken en iets te nuttigen daarna zal er een spectaculaire roofvogelshow plaatsvinden. Van heel dichtbij kunt u de doordringende blik van een sneeuwuil bewonderen en de gestroomlijnde bouw van een slechtvalk bekijken. Na de show heeft u vrije tijd om een drankje te nemen op één van de vele terrasjes of kunt u een mooie strandwandeling maken. Maar sneupen in de vele leuke winkeltjes is ook zeker een aanrader. Nadat u lekker genoten heeft waar Texel rijk aan is, sluiten we de dag op Texel af met een goed verzorgd 3 gangen diner.

Na het diner beginnen we aan de busreis terug, met de touringcar rijden we naar het Horntje waar we vervolgens terugvaren naar Den Helder. Na aankomst op Den Helder rijden we terug naar uw opstapplaats.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • 2x Koffie/thee met gebak
 • Overtocht Den Helder – Texel v.v.
 • Roofvogelshow Eureka
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef