Dagtocht Texel & vogelshow

Dagtocht Texel afbeelding 1 Dagtocht Texel afbeelding 2 Dagtocht Texel afbeelding 3

Veenstra Reizen verzorgt uw dagtocht naar Texel. s’Morgens op de route naar Den Helder gaan we aan voor 2 koffie/thee met gebak. Na aankomst op Den Helder schepen we in op de boot naar Texel. Na de boottocht stapt de gids bij ons in de touringcar en rijden we langs de mooiste plekken van het eiland. Tijdens de rondrit krijgt u bijzondere verhalen te horen en zien we o.a. het Hogeberg gebied, het Nationaal Park Duinen van Texel en de vuurtoren en natuurlijk de typische Texelse dorpjes. Aan het einde van de rondrit stappen we uit bij Eureka.

Bij Eureka krijgt u eerst de tijd om rond te kijken en iets te nuttigen daarna zal er een spectaculaire roofvogelshow plaatsvinden. Van heel dichtbij kunt u de doordringende blik van een sneeuwuil bewonderen en de gestroomlijnde bouw van een slechtvalk bekijken. Na de show heeft u vrije tijd om een drankje te nemen op één van de vele terrasjes of kunt u een mooie strandwandeling maken. Maar sneupen in de vele leuke winkeltjes is ook zeker een aanrader. Nadat u lekker genoten heeft waar Texel rijk aan is, sluiten we de dag op Texel af met een goed verzorgd 3 gangen diner.

Na het diner beginnen we aan de busreis terug, met de touringcar rijden we naar het Horntje waar we vervolgens terugvaren naar Den Helder. Na aankomst op Den Helder rijden we terug naar uw opstapplaats.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde dagtocht naar Texel

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde dagtocht naar Texel te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze dagtochten inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw groep.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de dagtocht Texel
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een dagtocht Texel volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
Specialist in dagtochten en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde dagtochten en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde dagtochten en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Veilig en voordelig een dagtocht naar Texel inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw dagtocht is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse groepsreizen naar het buitenland, tot een dagtocht naar Texel hier in Nederland.

U bent altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een dagtocht doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw dagtocht Texel.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een dagtocht naar Texel regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • 2x Koffie/thee met gebak
 • Overtocht Den Helder – Texel v.v.
 • Roofvogelshow Eureka
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef