Dagtocht Rotterdam

Dagtocht Rotterdam Dagtocht Rotterdam Dagtocht Rotterdam

Vandaag neemt Veenstra Reizen u mee tijdens een dagtocht naar één van de grootste havens ter wereld oftewel Rotterdam! Voordat we daar aankomen brengen we eerst een bezoek aan de Euromast te Rotterdam. Deze 185 meter hoge toren werd ter gelegenheid van de Floriade in 1960 gebouwd. Wie naar binnen gaat word via de lift in enkele seconden 112 meter naar boven gebracht. Vanaf het uitkijkplatform kunt u de skyline van Rotterdam zien met alle belangrijke gebouwen zoals de De Erasmusbrug, de haven, de Kuip, Hotel New York en nog veel meer. Dan bent u nog maar net over de helft, want met de draaiende en doorzichtige Euroscoop lift kunt u naar de top van 185 meter! Daar vandaan kunt u zelfs de koeltorens van Antwerpen of Den Haag zien! Dit is Rotterdam vanuit een ander perspectief. U kunt er ook voor kiezen om niet naar de Euromast te gaan maar naar de nieuwe Markthal van Rotterdam.

Dagprogramma dagtocht Rotterdam

Aan het begin van de middag vertrekken we richting de rondvaartboot Spido in Rotterdam. Na aankomst beleeft u temidden van het drukke verkeer aan zee- en binnenvaartschepen een bijzondere vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne containeroverslag waar duizenden containers per maand worden afgehandeld. Na het bezoek aan de SS Rotterdam, verlaten we deze grote stad, en sluiten we af met een heerlijk diner.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde dagtocht naar Rotterdam

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde dagtocht naar Rotterdam te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze dagtochten inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw groep.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de dagtocht Rotterdam
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een dagtocht Rotterdam volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
Specialist in dagtochten en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde dagtochten en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde dagtochten en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Veilig en voordelig een dagtocht naar Rotterdam inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw dagtocht is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse groepsreizen naar het buitenland, tot een dagtocht naar Rotterdam hier in Nederland.

U bent altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een dagtocht doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw dagtocht Rotterdam.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een dagtocht naar Rotterdam regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Koffie/thee met gebak
 • Bezoek Markthal
 • Haven rondvaart met rederij Spido
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef