Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Dagtocht Candlelight Cruise Harderwijk

Bustocht Elburg kerst

Een cruise tijdens kerst is extra bijzonder. Het schip is geheel in kerstsfeer omgetoverd om uw verblijf aan boord zo gezellig mogelijk te maken.

Kerst aan boord betekent verwennerij. Vanuit Harderwijk maken we een schitterende tocht over o.a. het Veluwemeer. Aan boord geniet u op Tweede Kerstdag heerlijk warm van de gezellige kerstsfeer en het heerlijke kerstdiner dat aan boord wordt geserveerd.

Dagprogramma

In de middag vertrekken we naar Harderwijk voor een rondvaart met Veluwemeer Cruises.. Om 16:00 uur vertrekken we vanuit Harderwijk voor een cruise over het Veluwemeer. We vertrekken vanaf de Strekdam in Harderwijk en varen langs het dolfinariumeiland door het aquaduct richting het Veluwemeer. Daarna varen we een klein stukje richting Elburg en via de harderbrug richting het Wolderwijd. Aan het einde van de vaart varen we langs de skyline van Harderwijk. Harderwijk is een mooie oude Hanzestad met veel geschiedenis. Al met al een schitterende tocht over het Veluwemeer en Wolderwijd.

Aan het begin van de tocht wordt u ontvangen met een kop koffie/thee met een kerstkransje. Tijdens de vaart wordt een kerstdiner geserveerd. Dit diner bestaat uit: vooraf een garnalen cocktail, rollade met champignon saus, friet, gekookte aardappelen, rode kool, sla en stoofpeertjes. Aan het eind van het diner wordt een ijscoupe geserveerd met vanille ijs en warme kersen. En als allerlaatste afsluiter een kop koffie/thee met een bonbon.

Foto album

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Reis per luxe touringcar
  • 3 uur durende vaartocht over o.a. het Veluwemeer
  • Koffie/thee met kerstkransje
  • Kerstdiner aan boord
Niet inbegrepen
  • € 3,50 reserveringskosten per boeking

Extra informatie

Buitenpost; Achterzijde station (Edisonstraat – bij trappen)12.20 uur
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)12.50 uur
Marum; Bushalte Marum / A7 (ri. Groningen)13.00 uur
Leek; Bushalte Midwolde / A7 (ri. Groningen)13.10 uur
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 Afslag 35 (Peizerweg)13.20 uur
Assen; van der Valk Hotel (Balkenweg 1)13.50 uur
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen (Mathijsenstraat 1)14.20 uur
Meppel; McDonald’s (Blankenstein 570)14.45 uur

De definitieve tijden ontvangt u in uw reisbescheiden. U bent tussen 8 en half 10 ’s avonds weer terug bij uw opstapplaats.

Prijzen & Boeken

Voorkeuren
Beschikbare datums
Prijs per persoon
Selecteer een datum

December
  • € 99,-
    © Veenstrareizen 2023
    Ontwikkeld met Lef