Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Dagtocht Efteling

Dagtocht Efteling afbeelding 2 Dagtocht Efteling afbeelding 3 Dagtocht Efteling afbeelding 4

De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes gelegen in een natuurrijke omgeving en daarmee ideaal voor een dagtocht. Anton Pieck verzorgde de vormgeving, cineast Peter Reijnders vertaalde dit in techniek en de derde dimensie, tastbaar en levensecht. Het grote kasteel van Doornroosje, een prachtig plein met trompetterende herauten en dan die figuur met die lange nek. Een dagtocht naar de Efteling zorgt ervoor dat de bezoekers nog steeds hun ogen uitkijken in de Efteling. Ze zoeken hun grenzen op in uitdagende attracties als de stalen achtbaan Python, de waterachtbaan De Vliegende Hollander en de houten racer-achtbaan Joris en de Draak. Ze dromen weg in heel eigen, unieke attracties als het Spookslot, het oosterse Fata Morgana en Droomvlucht, waar elfen en trollen wonen. Sinds 1952 beleefden meer dan 116 miljoen gasten een onvergetelijke dag in de Efteling. Met ruim 4 miljoen bezoekers per jaar is het park uitgegroeid tot de best bezochte dagattractiesvan Nederland en een van de grootste parken van Europa.

Dagtocht Efteling inclusief busreis & entree

De Wereld van de Efteling bestaat daarnaast uit een hotel, een vakantiepark, een golfbaan, een theater en uitgebreide faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Met haar televisieseries, musicalproducties en kinderradiozender treedt de Efteling bovendien steeds vaker buiten de grenzen van de Efteling in Kaatsheuvel. Ondanks al deze ontwikkelingen bleef de Efteling altijd trouw aan waar het allemaal mee begon: het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen. De komende jaren wil de Efteling uitgroeien van een regionaal park tot een meerdaagse vakantiebestemming. Om dit te realiseren, staat het creëren van een optimale beleving van het attractiepark en de (verblijfs)accommodaties in Kaatsheuvel centraal. 

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree Efteling
  • Koffie/thee met lekkers

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef