Dagtocht bierbrouwerij Duvel

Dagtocht Duvel Brouwerij Bierbrouwerij met Veenstra Reizen Duvel brouwerij met Veenstra Reizen

Onze dagtocht naar de bierbrouwerij van Duvel is alleen voor echte fijnproevers en bierliefhebbers! Bent u altijd al nieuwsgierig geweest hoe dit bier geproduceerd wordt? Dat is allemaal te ervaren tijdens dit uitzonderlijke bezoek aan de bierbrouwerij van Duvel. Deze groepsdagtocht leent zich overigens perfect als bedrijfsuitje of een daguitje voor grotere groepen.

Programma dagtocht naar de Duvel bierbrouwerij

Nadat er een introductiefilm vertoond is, krijgt men een rondleiding in de brouwerij van Duvel. Ontdek hier alles over het brouwproces en de indrukwekkende bottelarij. De rondleiding wordt gegeven door een professionele gids en afgesloten met een schenkinitiatie van Duvel, gecombineerd met een hapje. En om de dag helemaal af te maken, krijgt iedere bezoeker een leuk aandenken mee naar huis. Doordeweeks duurt een bezoek aan Duvel ongeveer 2,5 uur. De brouwerij biedt op zaterdag echter rondleidingen van 2 uur lang aan. Breng samen met Veenstra Reizen een bezoek aan de bierbrouwerij van Duvel en ontdek het geheim van hun rijke smaak en historie! Het is uiteraard ook mogelijk om een 2-daagse reis te organiseren met Veenstra Reizen waarbij u een bezoek brengt aan Coca-Cola en de haven in Antwerpen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat in de prijs is inbegrepen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondleiding bierbrouwerij Duvel
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef