Dagtocht Berlijn

Dagtocht Berlijn afbeeling 1 Dagtocht Berlijn afbeelding 2 Dagtocht Berlijn

Van alle Europese hoofdsteden heeft Berlijn de afgelopen eeuw de meest ingrijpende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis doorgemaakt. Er is alle reden om Berlijn te gaan bezoeken voor een dagtocht, Berlijn is weer één. Een onzichtbare grens scheidt de stad nog steeds in twee delen, maar het is fascinerend om te zien welke metamorfose het voormalige Oost-Berlijn ondergaat. Hoewel Oost- en West-Berlijn in 1990 werden verenigd en de vroeger zo omstreden Berlijnse Muur is afgebroken, draagt Berlijn nog steeds een tweedelig gezicht. Het westerse deel van Berlijn ademt met zijn mondaine Kurfürstendam, Potsdammer Platz en Schloss Charlottenburg de sfeer van een drukke metropool

Op de Kurfürstendamm vergaapt u zich aan de winkels van de internationale couturiers. Ook kunt u de vele musea bezoeken die overal verspreid zijn door Berlijn. Het uitgaansleven in Berlijn staat op een hoog peil en het wemelt er van de gezellige barretjes en Wijnlokalen. Kortom; lekker eten, uitgaan, overnachten en winkelen tijdens uw groepsreis naar deze geweldige stad!

Dagprogramma dagtocht Berlijn

Rond middernacht zullen we de reis beginnen. We zullen in de ochtend in de stad Berlijn arriveren. Maar voordat we iedereen afzetten in het centrum maken we eerst nog een stadstour. Tijdens deze stadstour rijden we langs de highlights van Berlijn (de geplande stadstour is onder voorbehoud). Na de stadstour krijgt minimaal 9 uren vrije tijd om deze geweldige stad te bezichtigen. In de avond beginnen we aan de terugreis, vroeg in de ochtend zult u weer aankomen in Nederland.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Koffie/thee met lekkers

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef