Dagtocht Amsterdam

Dagtocht Amsterdam afbeelding 1 Dagtocht Amsterdam afbeelding 2 Dagtocht Amsterdam afbeelding 3

Overal waar u komt ziet u water, bruggetjes, idyllische panden en heel veel fietsen tijdens de dagtocht Amsterdam. Zonder wereldberoemde bouwwerken heeft het toch een centrum om trots op te zijn. De aaneengeschakelde grachtenpanden doen denken aan de glorieuze VOC tijd. De grachtengordel van Amsterdam is zelfs zo uniek dat deze in 2010 een plaats kreeg op de werelderfgoedlijst. Wilt u dit en meer zien, allemaal in één dag? Boek deze oer-Hollandse en voordelige busreis dan vandaag nog! Het centrum van Amsterdam telt veel bezienswaardigheden, waaronder ook klassiekers als de Dam, de rosse buurt en de musea aan het Museumplein. In dit drukke centrum voelt zelfs de doorgewinterde Nederlander zicht een toerist in eigen land. Maar er is veel meer te beleven tijdens een dagtocht Amsterdam! De verschillende wijken hebben allemaal hun eigen karakter en zijn kleine dorpen op zich. Leer de stad kennen op de wijze zoals de Amsterdammer zijn stad ervaart.

Vergeet het Leidseplein en Rembrandtplein even en ontdek hippe wijken. De Haarlemmerbuurt, de Jordaan, de Pijp, maar in de laatste jaren vooral ook de IJhaven en het Oostelijk Havengebied, waar u inspirerende architectuur terugvindt. Amsterdam is een veelzijdige stad met een unieke flair, die u er steeds weer naar doet terug verlangen. Een dagtocht Amsterdam is dan ook een echte aanrader, wij van Veenstra Reizen brengen u graag ter plek.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Excursies

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef