Cultuurbus Fryslân

Uurcultuur staat voor jeugdvoorstellingen van hoog professioneel niveau en de voorstellingen worden ieder schooljaar onder schooltijd gespeeld. Ongeveer dertigduizend schoolkinderen genieten van één van de honderden voorstellingen uiteenlopend van toneel-, dans, vertel-, poppen- en muziektheatervoorstellingen. Via Uurcultuur worden professionele jeugdvoorstellingen zoveel mogelijk naar de basisschoolkinderen in Friesland gebracht. Op deze manier kunnen de kinderen die niet vaak naar het theater gaan professionele voorstellingen zien in de eigen omgeving. Het aanbod Uurcultuur schooljaar 2018-2019 is terug te vinden op Uurcultuur. Bij Veenstra Reizen staat cultuureducatie hoog in het vaandel, vanuit dat kader bieden we de Cultuurbus Fryslân aan. De Cultuurbus Fryslân is een project van Keunstwurk & Veenstra Reizen.

Subsidieregeling

Elke basisschool of school van het voortgezet onderwijs in de gemeente Achtkarspelen kan subsidie aanvragen voor het vervoer naar het LF2018-project ‘Lân van Taal’ in 2018 in Leeuwarden. U kunt de subsidie online aanvragen. Een aanvraag voor de subsidie kunt u indienen tussen 15 mei en 1 oktober 2018.

Eenvoudig aanmelden

U kunt uw groep aanmelden voor de Cultuurbus Fryslân door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Deelnemen kan met één of met meerdere groepen. Na ontvangst van uw aanmelding regelt Veenstra Reizen het vervoer naar de locatie.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen