Concert busreizen voordelig online boeken

Concert busreizen met Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen vindt u concert busreizen voor jong en oud. Van een dagtocht naar een festival tot een concert busreis naar uw favoriete band! Het aanbod daguitjes naar muziekevenementen wordt overigens iedere maand ververst. Hou de site dus regelmatig in de gaten om niets te missen. Daarnaast heeft het een aantal handige voordelen om met een van onze bussen naar een evenement te gaan. Zo kunt u gerust een biertje of wijntje drinken, wanneer u aan het genieten bent van uw favoriete muziek! En uiteraard hoeft u zich geen zorgen meer te maken over parkeerplaatsen en de planning van de route. Bij onderstaande concert busreizen geniet u optimaal van uw dag en zorgen wij dat u op tijd arriveert en weer veilig thuiskomt.

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de concert busreizen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden concert busreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze concerten:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze concert busreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar het concert regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle concert busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de busreis naar het concert een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Concert busreizen

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef