Trier & Luxemburg

Tussen de wijngaarden aan de Moezel

Een busreis naar Trier & Luxemburg staat garant voor een prachtige historische citytrip. Trier is vermoedelijk de oudste stad van Duitsland, gelegen tussen de wijngaarden aan de Moezel. Als u door de stad loopt kijkt u uw ogen uit. Trier is rijk aan prachtige historische gebouwen en gezellige pleintjes. De Porta Nigra, het amfi theater en de keizerlijke thermen zijn enkele unieke culturele erfenissen uit de Romeinse tijd. Tijdens deze citytrip busreis neemt u een kijkje in de porseleinfabriek Villeroy & Boch en brengt u een bezoek aan het nabijgelegen Luxemburg.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw groepsreis

6-daagse groepsreis Trier & Luxemburg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Trier & Luxemburg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis naar Trier, Citytrip
Vroeg in de morgen zullen we vanuit uw opstapplaats vertrekken richting Trier. Na een aantal tussenstops zullen we aan het begin van de middag aankomen in ons hotel. Vanmiddag heeft u tijd de omgeving van het hotel te verkennen. Diner in ons hotel.

Dag 2 Porta Nigra en bootexcursie Trier
Welkom in Trier, de oudste stad van Duitsland. Na een bijzondere rondleiding waarbij u meer ontdekt over ‘de geheimen van Porta Nigra’ gaat u lunchen in een speciaal geselecteerd restaurant. Na de lunch maakt u een bootexcursie over de Moezel. U sluit de middag af met een bezoek aan de ondergrondse kelders van Trier. Diner in ons hotel.

Dag 3 Citytrip Luxemburg
Vandaag vertrekken we na het ontbijt onder leiding van een gids via een mooie route naar Luxemburg. Laat u betoveren door de prachtige stad Luxemburg, die een goede mix van traditie en moderniteit te bieden heeft zoals vele monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan, musea en pleinen. Aan het eind van de middag zijn we terug bij ons hotel, waar we zullen dineren.

Dag 4 Vrije dag
Na het ontbijt zal de bus aan het eind van de ochtend naar Trier rijden. Hier heeft u de dag ter vrije besteding. Wandel langs de vele bezienswaardigheden, door de prachtige straten van Trier of ga shoppen. In het centrum zijn vele leuke winkeltjes te vinden, er is zelfs een groot overdekt winkelcentrum. Ook de restaurants en gezellige terrasjes ontbreken uiteraard niet. Kortom Trier heeft voor ieder wat wils.

Dag 5 Villeroy & Boch en Saarburg
Vandaag gaat de reis naar de Boven-Moezel en Saar. Langs één van de duurste wijnstreken van de wereld “Scharzhofberg” en schilderachtige rotsformaties, komen we aan bij de Keramiekfabriek Villeroy & Boch in Mettlach. De “Keravision Show” geeft u een inzicht in dit wereldbedrijf en de productie van het witte goud. Lunch met heerlijke Saarland specialiteiten vindt plaats in de nabijgelegen abdijbrouwerij. Na de lunch gaat u een rondvaart maken door het prachtige landschap. Vervolgens gaan we met de bus naar het middeleeuwse stadje Saarburg, met een waterval in het hart van de oude stad. Na een stadstour vertrekken we weer richting Trier voor het diner.

Dag 6 Busreis Trier – Nederland
Na het ontbijt rijden we weer naar huis.

In-/Exclusief

Inclusief:

 • 5 overnachtingen in hotel Karlsmühe *** o.b.v. halfpension
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Alle excursies incl. entreegelden
Hotel

Hotel Karlsmühe:

Dit charmante 3-sterrenhotel beschikt over een wijngaard en is gebouwd op de fundamenten van een oude Romeinse molen, op slechts 8 km van het oude stadje Trier.

Verzorging:

 • Halfpension

Faciliteiten:

 • Bar
 • Restaurant
 • Lift
 • Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
 • Tv
 • Telefoon
 • Haardroger
 • Wekservice
Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen