Busvervoer Zwolle organiseren met Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort voor busvervoer Zwolle

Als u busvervoer in Zwolle en omstreken wilt regelen, dan is Veenstra Reizen de partner bij uitstek! Met bijna 100 jaar ervaring met busvervoer in Zwolle, organiseren wij uw dagreis of meerdaagse busreis veilig en voordelig. Onze luxe bussen zijn geschikt voor kleine en grote groepen, dus wij kunnen alle busreizen voor u organiseren. Bovendien is het mogelijk om zowel in binnen- als buitenland te reizen met onze touringcars!

Busvervoer Zwolle voor kleine & grote groepen

Ons busvervoer te Zwolle is zowel geschikt voor dagtochten als meerdaagse busvakanties door heel Europa! Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten touringcars te huren, van een rolstoelbus met liftfunctie tot een verlengde bus. Op deze manier verzorgt Veenstra Reizen altijd een passende soort busvervoer voor uw reis. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Dubbeldekker huren

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer uit Zwolle

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Zwolle kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busvervoer uit Zwolle

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer uit Zwolle regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis en busvervoer vanuit Zwolle?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Zwolle voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het busvervoer uit Zwolle tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busvervoer vanuit Zwolle om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busvervoer Zwolle

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef