Busvervoer Hoogeveen met Veenstra Reizen

Busvervoer HoogeveenAls u busvervoer in Hoogeveen zoekt, dan bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres. U kiest hier namelijk uit vele soorten bussen, geschikt voor ieder soort busreis. Hiermee verzorgen wij de beste busvervoer op maat in Hoogeveen en omstreken! Omdat wij bijna 100 jaar ervaring hebben in het organiseren van busreizen is praktisch alles mogelijk. Met onze gecertificeerde chauffeurs komt u veilig en op tijd aan op de plek van bestemming.

Wij verzorgen busvervoer in de vorm van excursiereizendagtochten en zelfs meerdaagse busvakanties in Europa. U kunt dus voor alle soorten reizen, in zowel binnen- als buitenland, een touringcar huren.

Busvervoer voor dagreizen en meerdaagse vakanties

Als u in Hoogeveen een bus wilt huren voor een dagreis of een busvakantie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Met de luxe bussen met chauffeur van Veenstra Reizen is er altijd een goede match te vinden voor uw reis. Ons busvervoer bestaat namelijk uit vele verschillende soorten touringcars, voor grote en kleine groepen! Zo zijn er verlengde bussen met extra passagiersruimte, maar bijvoorbeeld ook rolstoelbussen met een speciale liftfunctie. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.