Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Busverhuur in Haarlem? Huur een bus bij Veenstra Reizen!

Zoekt u busverhuur in Haarlem en omstreken? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres! Met bijna 100 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor bus huren in Haarlem. Onze touringcars met chauffeur rijden door heel het land, want we beschikken over verscheidene vestigingen. Als u voordelig en veilig op reis wilt, dan is Veenstra Reizen bij uitstek geschikt om uw busreis te organiseren.

Busverhuur Haarlem, voor binnen- en buitenland

Ook als u naar het buitenland wilt, kunt u voordelig een touringcar huren bij Veenstra Reizen! Busverhuur in Haarlem is namelijk niet beperkt tot Nederland. Zo organiseren we meerdaagse busvakanties door heel Europa, van Duitsland tot Italië. Alle busverhuur is mogelijk, van een dagtocht naar Groningen tot een excursiereis naar Spanje! Kies voor Veenstra Reizen, dan gaat u altijd veilig op reis in binnen- en buitenland.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Haarlem kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Haarlem

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef