Busverhuur in Haarlem? Huur een bus bij Veenstra Reizen!

Busverhuur Veenstra Reizen

Zoekt u busverhuur in Haarlem en omstreken? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres! Met bijna 100 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor bus huren in Haarlem. Onze touringcars met chauffeur rijden door heel het land, want we beschikken over verscheidene vestigingen. Als u voordelig en veilig op reis wilt, dan is Veenstra Reizen bij uitstek geschikt om uw busreis te organiseren.

Busverhuur Haarlem, voor binnen- en buitenland

Ook als u naar het buitenland wilt, kunt u voordelig een touringcar huren bij Veenstra Reizen! Busverhuur in Haarlem is namelijk niet beperkt tot Nederland. Zo organiseren we meerdaagse busvakanties door heel Europa, van Duitsland tot Italië. Alle busverhuur is mogelijk, van een dagtocht naar Groningen tot een excursiereis naar Spanje! Kies voor Veenstra Reizen, dan gaat u altijd veilig op reis in binnen- en buitenland.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Haarlem

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Haarlem kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar voor busverhuur uit Haarlem

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Haarlem regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Haarlem?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Haarlem voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Haarlem tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Haarlem om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Haarlem

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef