Voordelige busverhuur in Friesland vindt u bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Als u aan busverhuur denkt, dan denkt u aan Veenstra Reizen. Al bijna 100 jaar specialiseren wij ons in busverhuur en -vervoer in Friesland, Groningen en Drenthe. Met een eigen wagenpark, een onderhoudsteam en alle benodigde certificering is dit het adres voor uw busverhuur.

Een bus met chauffeur huren voor lange of korte busreizen, in binnen- of buitenland? Veenstra Reizen organiseert alle soorten busritten door heel Europa, van dagtochten tot meerdaagse busvakanties. Al sinds 1928 verhuren wij onze luxe bussen aan bedrijven en particulieren, dus neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Dubbeldekker huren

De meest complete busverhuur vanuit Friesland

Wij zijn gehuisvest in Friesland en vanaf onze locatie vertrekken onze bussen en touringcars dagelijks voor zowel korte als lange busreizen. Heeft u een bus of touringcar met chauffeur nodig? Neem dan contact op via 0511-541809 voor de beste en meest betrouwbare busverhuur in Friesland.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Friesland kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Friesland

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef