Op zoek naar busverhuur Assen? Huur dan een bus bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Als u zoekt naar busverhuur in Assen en omstreken, dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Wij bestaan al bijna 100 jaar en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om busverhuur Assen. Buiten Assen verhuren we eveneens bussen en touringcars, want eigenlijk bedienen we alle noordelijke provincies! Als u veilig en voordelig op reis wilt, dan verhuren we u graag een bus met gecertificeerde chauffeur voor zowel lange als korte busritten.

Welke busreizen zijn mogelijk als u kiest voor busverhuur in Assen?

Zelf als u met de bus naar het buitenland wil, kunt u voordelig een touringcar huren bij Veenstra Reizen. Uw busverhuur in Assen is niet beperkt tot Nederland, want wij organiseren dagelijks busvakanties en -reizen door heel Europa. Alle busreizen zijn mogelijk, van een lokale dagtocht naar Amsterdam tot een meerdaagse excursiereis naar Spanje! Kies voor Veenstra Reizen als uw busverhuur Assen en u gaat altijd voordelig en veilig op reis in buiten- en binnenland.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Assen

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Assen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Assen

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Assen?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Assen voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Assen tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Assen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Assen

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef