Busvakantie Parijs – De romantische Franse hoofdstad

Busvakantie Parijs

Ontdek de magie van Frankrijk met een onvergetelijke busvakantie Parijs! Parijs is een van de meest populaire bestemmingen ter wereld, en een busreis is een uitstekende manier om deze romantische stad te verkennen. Hieronder leest u meer over enkele topbezienswaardigheden die u niet wilt missen. Denk bijvoorbeeld aan de Eiffeltoren, de Notre-Dame en het Louvre.

Bekijk het huidige aanbod busreizen naar Parijs

Bezienswaardigheden in Parijs tijdens uw busvakantie

Veenstra Reizen organiseert busvakanties naar Parijs, geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Met onze ervaren gidsen zult u deze stad als nooit tevoren ontdekken. Hieronder volgen een paar bezienswaardigheden die u absoluut niet mag missen.

De Eiffeltoren is een van de meest iconische bezienswaardigheden ter wereld en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het biedt een prachtig uitzicht over de stad en is ’s avonds prachtig verlicht. We raden aan om vooraf tickets te kopen om lange wachtrijen te vermijden.

De Notre-Dame is een historisch monument en een van de meest beroemde kathedralen ter wereld. Na de brand in 2019 is de kathedraal nog steeds in restauratie en kan alleen de buitenkant worden bezocht. Toch blijft de Notre-Dame een indrukwekkend bouwwerk met een rijke geschiedenis en een belangrijk onderdeel van de Franse cultuur!

Het Louvre is een van ’s werelds grootste kunstmusea en herbergt een schat aan kunstwerken, waaronder de Mona Lisa en de Venus van Milo. Het museum is enorm groot, dus het is aan te raden om van tevoren te bepalen welke kunstwerken u graag wilt zien. Wij raden aan om vooraf tickets te kopen en tijd in te plannen voor een bezoek aan dit indrukwekkende museum!

Boek uw vakantie met de bus bij Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen geloven we in het bieden van hoogwaardige service en persoonlijke aandacht. Onze deskundige medewerkers helpen u bij het organiseren van uw reis, van begin tot eind. We hebben meer dan 90 jaar ervaring in de reisbranche en werken samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt. Boek vandaag nog uw onvergetelijke busvakantie naar Parijs bij Veenstra Reizen!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef