Busvakantie Engeland voor kleine en grote groepen

Busvakantie Engeland

Een busvakantie door Engeland is natuurlijk de ideale manier om het land te verkennen! Het biedt de mogelijkheid om prachtige steden (zoals Bristol, Brighton en Londen) te ontdekken en te genieten van de idyllische landschappen. Ook hoeft u zelf niet te rijden, daarom heeft u alle tijd om lekker te ontspannen. Graag delen we onze ervaringen met de busvakantie in Engeland met u.

Bekijk het huidige aanbod busreizen in Engeland

Populaire bestemmingen tijdens een busvakantie in Engeland

Engeland heeft zoveel te bieden dat het soms lastig kan zijn om te kiezen waar u naartoe wilt. Daarom geven we u graag een overzicht van enkele populaire bestemmingen en excursies in het land. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Lake District, de historische stad York, de bruisende stad Londen of maak een tour langs de kastelen van Schotland!

Het Lake District

Het Lake District is een van de mooiste gebieden van Engeland. Het gebied staat bekend om zijn adembenemende landschappen en talloze meren, die bijdragen aan de serene en rustige sfeer van de regio. Wij bieden onze klanten een uitgebreid scala aan activiteiten aan, waaronder wandelen, fietsen, varen en vissen. Zo kunt u optimaal genieten van het prachtige landschap tijdens uw busvakantie in Engeland.

Het historische York

York is een historische stad met een rijk erfgoed dat teruggaat tot aan de Romeinse tijd! De stad heeft een prachtige middeleeuwse architectuur en een reeks fascinerende bezienswaardigheden, waaronder de York Minster, de stadsmuren en de Shambles. Wij nemen u graag mee door de rijke geschiedenis van York en bieden u de kans om deze prachtige stad te verkennen.

De bruisende stad Londen

Londen is een bruisende metropool, vol met bezienswaardigheden en activiteiten voor reizigers van alle leeftijden. Iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower of London, Buckingham Palace en de London Eye mog niet ontbreken aan uw busreis. Net als een wandeling langs de oevers van de rivier de Theems of een bezoek aan de hippe wijken van Shoreditch en Notting Hill. Een overnachting in Londen wordt op maat georganiseerd en kan variëren van een budgetvriendelijk hostel tot een luxe hotel.

Veenstra Reizen organiseert uw busvakantie in Engeland

Veenstra Reizen is gespecialiseerd in busreizen in binnen- en buitenland. Daarbij geniet u altijd van een uniek programma met verschillende excursies, zo ook in Engeland. De ervaren gidsen laten u graag de mooiste plekjes van het land zien en geven u tips voor de beste restaurants en winkels. Voor de reis ontvangt u een duidelijke reisomschrijving, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens uw busvakantie in Engeland. Er zijn daarnaast verschillende arrangementen beschikbaar voor zowel grote als kleine groepen.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef