Busvakantie Denemarken – Een reis voor jong en oud

Busvakantie Denemarken

Als liefhebber van reizen moet u zeker eens een busvakantie naar Denemarken boeken! Dit veelzijdige land heeft ontzettend veel te bieden voor zowel jong als oud. Daarom is het bij uitstek geschikt voor een gezellige busvakantie voor de familie. Maak samen met Veenstra Reizen een onvergetelijke reis naar Denemarken en ervaar zelf waarom dit land zo populair is onder vakantiegangers.

Bekijk het huidige aanbod busreizen in Denemarken

Populaire bestemmingen en excursies in Denemarken

Denemarken is een land dat bekend staat om haar vriendelijke inwoners, prachtige natuur en unieke cultuur. Tijdens een busvakantie in Denemarken zijn er dan ook vele bezienswaardigheden die u niet mag missen. Zo is een bezoek aan de kleurrijke stad Kopenhagen een absolute must! Hier kunt u het beeld van de beroemde Kleine Zeemeermin van Hans Christian Andersen bewonderen. Maar er zijn ook vele sfeervolle plekken om te lunchen, te dineren of gewoon een biertje in de zon te drinken.

Een bezoek aan het romantische kasteel Kronborg (dat ook wel bekend staat als het kasteel van Hamlet) mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis. Het kasteel is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Denemarken. Het is gelegen in de stad Helsingør, aan de smalle zeestraat tussen Denemarken en Zweden, bekend als de Sont. Het kasteel dateert uit de 16e eeuw en is vooral bekend als de thuisbasis van Shakespeare’s Hamlet. Het kasteel is prachtig gerestaureerd en biedt bezoekers een kijkje in het leven van de koninklijke families van Denemarken en Zweden.

Boek uw busvakantie Denemarken bij Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen organiseren we al jarenlang busvakanties naar diverse bestemmingen in Europa, waaronder Denemarken. Tijdens onze busvakantie naar Denemarken bieden wij u een uniek programma met excursies die u kennis laten maken met de meest prachtige locaties van het land. Onze ervaren reisleiders zorgen voor een duidelijke reisomschrijving en organiseren ook uw verblijf en dagplanning. Zo kunt u tijdens uw reis onbezorgd genieten van alles wat Denemarken te bieden heeft!

Veenstra Reizen is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar ervaring heeft in het organiseren van groepsreizen en busvakanties. Bij ons staat persoonlijk contact voorop, zowel voor als tijdens uw reis. Wij bieden hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Daarnaast organiseren wij uw busreis graag op maat voor u. Hierbij werken wij alleen met vaste en betrouwbare partners, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze en veilige vakantie.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef