Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Salou (9 dagen)

Salou in Spanje met Veenstra Reizen

Een voordelige busreis Salou, die boekt u bij Veenstra Reizen! Salou is waarschijnlijk de grootste toeristische enclave aan de Costa Brava gezien het grote aantal hotels en uitgaansgelegenheden. Uiteraard organiseren wij een busvakantie met luxe bus naar deze prachtige vakantiebestemming in Spanje. Hieronder kunt u de 9-daagse busreis Salou vandaag nog boeken. Benieuwd naar de huidige weersomstandigheden?

Met luxe bus naar Salou

Als we met de luxe bus naar Salou vertrekken zijn we binnen een dag gearriveerd! Salou was vroeger een havenstad die door zowel de Grieken als de Romeinen werd gebruikt. Nu is het de hoofdstad van de Costa Dorada en kenmerkt het zich door de vele toeristische faciliteiten, de mooie blauwe zee en het prachtige goudgele zandstrand dat zo’n 13 kilometer lang is.

Aan het strand kunt u allerlei watersporten beoefenen en langs het strand ligt een schitterende palmenboulevard. Hier kunt u heerlijk over flaneren tijdens uw busvakantie in Salou. Ook kunt u lekker op een terras genieten van de ondergaande zon. Uw busreis Salou biedt simpelweg alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

Uw busreis Salou in- of exclusief excursies

Tijdens de heenreis van uw busvakantie Salou kunt u zich opgeven voor de leukste excursies. Aangekomen in Salou reist u namelijk gemakkelijk met de bus naar nabijgelegen bezienswaardigheden. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vakantie in Salou naar eigen inzicht in te vullen.

Salou bestaat uit een oud en een nieuw centrum. In het oude gedeelte zijn er gezellige winkelstraatjes waar u kunt slenteren en leuke souvenirs kunt kopen. In het nieuwe gedeelte van Salou is het uitgaanscentrum gevestigd met zijn vele discotheken en bars. U vindt hier ook de vele Nederlandse kroegen zoals bijvoorbeeld ‘t Gat van Nederland, de Swing en de Prins van Oranje.

Foto album

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Reis per royal class touringcar
 • 6 overnachtingen in hotel Belvedere *** o.b.v. halfpension
Niet inbegrepen
 • € 15,- reserveringskosten per boeking
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage SVGR € 5,- per persoon
 • Toeristenbelasting (€ 0,66 p.p.p.n. vanaf 16 jaar)

Extra informatie

Zaterdag en zondag – heenreis naar Spanje
Deze 9-daagse reis naar Spanje in de herfstvakantie vertrekt op zaterdag. ’s Middags vertrekken wij richting Salou via verschillende stops zullen we de volgende dag vroeg in de middag aankomen.

Maandag t/m vrijdag – Eigen invulling
Na aankomst kunt u de dagen geheel naar eigen wens invullen. Er worden enkele excursies voor u georganiseerd. Op de heenreis kunt u zich hiervoor opgeven. Salou heeft een uitgestrekt strand met fijn zand, die langzaam afloopt in de zee. Hierdoor is het strand geschikt voor kinderen en niet-zwemmers. Salou is een grote badplaats met veel groen. Men zegt dat Salou de mooiste palmenboulevard van heel Spanje heeft. Salou is centraal gelegen en met de uitstekende busverbindingen is het visserplaatsje Cambrils, het provinciestadje Reus, en de oude Romeinse stad Tarragona de moeite waard om te bezoeken.

Zaterdag en zondag – terugreis naar Nederland
Zaterdag tegen de avond verrekt de bus weer naar Nederland. Zondag eind van de middag zult u weer aankomen.

Hotel Belvedere ***

Verzorging
– Halfpension

Ligging
– 5 minuten vanaf het strand
– In het centrum van Salou

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Zwembad
– Snackbar
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Bad of Douche
– Toilet
– Tv
– Airco
– Kluisje

Buitenpost; Garage Veenstra Reizen (Einsteinstraat 7)
Quatrebras; Bushalte Quatrebras Zuid – disco (ri. Burgum)
Tytsjerk; Bushalte Swarteweisein – E10 (ri. Leeuwarden)
Leeuwarden; Kalverdijkje
Grou; Bushalte sporthal ZZ (voor de mini rotonde)
Heerenveen; Carpool t/o McDonald’s
Joure; Busstation naast McDonald’s
Lemmer; McDonald’s

 

 

Prijzen & Boeken

Voorkeuren
Beschikbare datums
Prijs per persoon
Selecteer een datum

Oktober
 • € 429,-
  © Veenstrareizen 2023
  Ontwikkeld met Lef