Busbedrijf Meppel

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u op zoek naar een busbedrijf in Meppel? Wij zijn de specialist op het gebied van personenvervoer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om een touringcar te huren.

Busbedrijf Meppel onderscheidt zich door persoonlijk en direct contact. We hebben de beschikking over een enthousiast en vakkundig team. Tevens beschikken we over een ruime ervaring in de touringcarbranche. Busbedrijf Meppel richt zich op de provincie Drenthe, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler!

Dubbeldekker huren

Busreizen met optimale kwaliteit, veiligheid & comfort bij busbedrijf Meppel

Als u een touringcar bus wilt huren in Meppel en omstreken, dan bent u hier helemaal goed. Bij Veenstra Reizen huurt u standaard tourbussen, grote dubbeldekkers en zelfs rolstoelbussen! Wij vinden de ideale bus met chauffeur die past bij de vrijblijvende aanvraag die u hieronder plaatst. Zowel binnenlandse dagtochten als langere busreizen naar het buitenland behoren tot de mogelijkheden voor het huren van een bus in Meppel. Vraag vandaag nog een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer bij busbedrijf Meppel

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Meppel kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busbedrijf Meppel

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef