Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Bus huren Groningen? Veenstra Reizen verzorgt uw busvervoer!

U wilt een bus huren in Groningen en omstreken? Neem dan contact op met Veenstra Reizen voor busverhuur te Groningen, want wij brengen u graag van A naar B in binnen- en buitenland! U kunt al bijna 100 jaar een bus huren bij ons, met de keuze uit een groot wagenpark aan bussen en touringcars! Van een eenvoudige touringcar tot een luxe Royal Class bus met ingebouwde liftfunctie. Door een goede combinatie te maken tussen bus en busreis, maken we het busvervoer in Groningen tot een daverend succes. Tevens is het mogelijk om vrijwel iedere busreis te verzorgen, omdat we ervaren zijn in zowel korte dagtochten als lange busvakanties. Met onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs komt u veilig en snel ter plaatse, als u kiest om in Groningen een bus te huren van Veenstra Reizen.

Bus huren Groningen voor een dagje uit of een busvakantie

We hebben al bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen in binnen- en buitenland. Of u nu een dagtocht in Nederland of een heuse busvakantie binnen Europa wilt maken: ons busvervoer biedt de oplossing! Ga er bijvoorbeeld een dagje tussenuit naar Texel of boek een busreis naar de zon in Spanje. Voor beide reizen kunt u voordelig en snel een bus huren vanuit Groningen. Tevens zijn de bussen en touringcars geschikt voor alle doelgroepen. Zo kunt u een rolstoelbus met lift huren voor ouderen, maar ook een luxe Royal Class bus voor uw aankomende bedrijfsfeest!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Groningen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Groningen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef