Bus huren in Flevoland

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort voor een bus huren in Flevoland

Een bus huren in Flevoland, dat doet u bij Veenstra Reizen! U kunt hier terecht voor een reguliere bus, verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Bent u op zoek naar een bus met chauffeur in de regio Flevoland voor een meerdaagse busreis of een dagtocht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag op weg!

Al meer dan 90 jaar ervaring met busreizen in Flevoland

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen in binnen- en buitenland. Hierbij kun u denken aan dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen maar ook bijvoorbeeld aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn de busmaatschappij bij uitstek om een bus te huren in Flevoland en omgeving.

Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Tijdens uw reis kunnen we tevens de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg organiseren. Graag stellen we uw busreis op maat samen, voor die onvergetelijke dagtocht of meerdaagse busreis!

Dubbeldekker huren

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Flevoland kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Flevoland

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef