Touringcar bus huren in Alkmaar bij Veenstra Reizen!

Busverhuur Veenstra Reizen

Kom een bus of touringcar huren in Alkmaar bij uw vertrouwde busverhuur Veenstra Reizen! Ons bedrijf bestaat al bijna 100 jaar, daarom hebben zijn busreizen echt onze specialiteit. Zo kunt u elk soort bus of touringcar huren in Alkmaar. Van een rolstoelbus met liftfunctie tot een luxe touringcar met vergadertafel. Veenstra Reizen is de plek bij uitstek om uw touringcar bus met gecertificeerde chauffeur te boeken. Zowel voor een dagtochtje naar een nabijgelegen stad, als een meerdaagse busvakantie naar bijvoorbeeld Spanje.

Bus huren Alkmaar, van dagtocht tot meerdaagse vakantie

Met de bus naar het buitenland of slechts een dagje uitwaaien? Beide busreizen zijn voordelige te boeken bij Veenstra Reizen! Onze busverhuur in Alkmaar is niet beperkt tot het binnenland, want wij organiseren iedere dag busvakanties door heel Europa. Alle busreizen zijn te realiseren, van een korte dagtocht tot een busvakantie naar Parijs of Berlijn! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, voor een reis in zowel het binnen- als het buitenland.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Alkmaar kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Alkmaar

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef