Legertruck Toer & BBQ

Organiseer iets bijzonders en ga stoer op pad. Stap aan boord en beleef een bijzondere rit met een legertruck uit WO2 door de prachtige omgeving. Gekke spellen onderweg, en daarna klappen we de WO-II aanhanger open. Zie daar een complete BBQ voor een “Open Air BBQ” incl. drinken.

U begint de dag bij uw eigen bedrijf waar iedereen nietsvermoedend aan de koffie zit. Totdat een historische legertruck voor komt rijden om u en uw collega’s op te pikken. Na een groepsfoto klimmen jullie aan boord, net zoals de Geallieerden in WO-II… Deze truck is namelijk 70 jaren oud en diens geschiedenis gaat terug tot Normandië 1944…

Onderweg zorgen we voor drankjes (onbeperkt) en stoppen we voor een spel met competitie. Goed voor de teamspirit & fun. Halverwege de route stoppen we op een open plek waar we de aanhanger afkoppelen. Met een paar drukken op de knop opent de wagen zich en staat daar een complete Open Air BBQ! We steken het vuur aan, de drankjes staan koud en iedereen kan zelf zijn vlees grillen. De muziek aan, samen zitten op de houten bankjes, BBQ’en en bijpraten is een bijzondere afsluiting. Na een mooie rit, opdrachten en BBQ zetten we jullie na 4,5 uur weer bij het eigen bedrijf af.

In-/Exclusief

Inclusief:

  • BBQ arrangement
  • Vervoer per Legertruck
  • Optioneel: vervoer per luxe touringcar naar gewenste locatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen