Happy Fun Beach is dé nieuwe feest en activiteiten locatie in Overijssel! Bij Happy Fun Beach beleeft u  een volledig verzorgde dag met vele in- en outdoor activiteiten tijdens uw personeelsuitje!

Het 1250m2 grootte indoor strand biedt als feest en activiteiten locatie de mogelijkheid om ook met slecht weer de activiteiten droog uit te voeren. Je beleeft bij feest en activiteiten locatie  Happy Fun Beach  altijd een geweldige strandbelevenis.

De verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen:

Ik Hou Van Holland:

Speel met je collega’s het populaire ‘Ik hou van Holland’ en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond! De groep wordt opgedeeld in team ‘Holland’ en team ‘Oranje’ en door de spelleider langs de verschillende spelletjes geleid. Hoe goed is jullie kennis over Nederland en de Nederlandse cultuur?

De spelonderdelen
Je gaat samen met jouw team de strijd aan in diverse bekende spelletjes uit het televisieprogramma, zoals zing maar door…, woordspellen, omschrijf de BN-er en natuurlijk het Ik Hou Van Holland-rad. Verder zal de avond vol zitten met heerlijke hits van eigen bodem en is de zaal volledig aangekleed in Hollandse stijl. Succes verzekerd!

Wie Is De Mol?:

Iedereen heeft wel eens gehoord van het tv programma ‘Wie is de Mol?’. Terwijl je met elkaar bezig bent om met de groep zoveel mogelijk punten te scoren, is er eentje die het spel ondermijnd. Ontmasker de persoon die probeert alles te laten mislukken…..de mol!

Je werkt met elkaar samen en voert verschillende opdrachten uit. Daarmee probeer je een zo hoog mogelijke score te behalen. Maar tegelijkertijd kun je zo de mol ontmaskeren! De persoon die aan het eind van het programma het meeste weet over de mol en dit ook als snelste paraat heeft is de winnaar!

De Jongens Tegen De Meisjes:

Speel het populaire ‘De jongens tegen de meisjes’ en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond! “Mannen kunnen geen twee dingen tegelijk uitvoeren”, “vrouwen kunnen niet kaartlezen” zijn vooroordelen die aan bod komen. Weten de mannen hier het meest over of zijn het de vrouwen? Hier kom je door de spellen achter.

In teams ga je de strijd aan in diverse bekende spelletjes uit het televisieprogramma, zoals “Songteksten uitbeelden”, “Dilemma foto-spel”, “Verboden te lachen”. Een prachtig finalespel sluit de avond af. Verder zal de avond vol zitten met heerlijke hits van eigen bodem.

Arrangement

Arrangement:

  • Ik Hou Van Holland

Duur: circa 3 uur.

  • Wie Is De Mol?

Duur: circa 3/4 uur.

  • De Jongens Tegen De Meisjes

Duur: circa 3 uur.

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Één van de gekozen arrangementen

Optioneel:

  • Koffie/thee met iets lekkers onderweg
Prijzen

Prijs:

Ik Hou Van Holland

Vanaf € 31,-

Wie Is De Mol?

Vanaf € 36,-

De Jongens Tegen De Meisjes

Vanaf € 31,-
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen