Bedrijfsuitje droogvallen en wadlopen

Samen met uw collega’s in een grote zeilboot over de waddenzee varen? Zo beleeft u een heerlijk Hollands dagje op het water inclusief busvervoer. Tijdens dit bedrijfsuitje vanuit Friesland of Groningen wordt u namelijk veilig heen- en teruggebracht met de touringcars van Veenstra Reizen.

De droogvaltochten worden op de Waddenzee georganiseerd. Deze dag- of 24-uurstochten, waarbij het schip uiteindelijk op de bodem van de Waddenzee komt te liggen, zijn een groot succes en een zeer bijzondere beleving. De zeilschepen, met thuishaven Harlingen, zijn gebouwd voor het varen op getijdewater. De Waddenzee, met haar voortdurende cyclus van eb en vloed, is al vele jaren het vaar- en droogvalgebied.

Programma opties:

Dagprogramma:
‘s Morgens scheept u in en rond 9.30 uur vaart het schip de haven uit en worden de zeilen gezet op weg naar een mooie zandbank in de Waddenzee.  Daar aangekomen worden de zeilen gestreken, het anker zakt en de ebstroom neemt langzaam het water mee. Als het schip droogligt strekt zich een eindeloos prachtig wandelgebied uit, over de bodem van de zee. Na een paar uurtjes brengt de vloed het water weer terug en laat het schip weer drijven. De zeilen worden gezet en voldaan zeilt u terug naar Harlingen waar het schip rond 19.00 uur weer afmeert. De dagtocht wordt in samenwerking met de Waddenvereniging georganiseerd. Er gaat een waddengids mee en desgewenst kunt u de excursie met deze gids op het Wad volgen.

Dag- en nachtprogramma:
Het begint zoals een droogvaldag is beschreven (inschepen vanaf 12.00 uur)  alleen blijft het schip, na het droogvallen in de middag, op het Wad. Onder het genot van een drankje ziet u de zon verdwijnen, u slaapt midden op zee en heel vroeg in de morgen ligt het schip weer droog en kunt u de dag starten met een hele speciale ochtendwandeling. Als het water terugkomt worden de zeilen gezet en na 24 uur op het Wad stapt u, met het gevoel van een lange vakantie,  in Harlingen weer van boord.

U kunt tijdens de tocht zelf uw eten bereiden in de goed uitgeruste kombuizen maar u kunt dit ook uitbesteden; een kok zorgt dan voor de inkoop en bereiding van alle maaltijden.

Wanneer u een reis inclusief het eten boekt zit hier koffie, thee en melk bij in.
Fris- en alcoholische dranken kunt u zelf meenemen of u kunt dit erbij bestellen. Kiest u voor de tweede versie dan rekent u achteraf datgene af wat op of aangebroken is.

Arrangement

Arrangement:

  • Wadlopen en droogvaren
In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Arrangement droogvallen en wadlopen

Optioneel:

  • Maaltijden tijdens zeiltocht
Prijzen
Dagprogramma Dag- en nachtprogramma
Maandag t/m donderdag Prijs vanaf € 65,- p.p. Prijs vanaf € 100,- p.p.
Vrijdag t/m zondag Prijs vanaf € 85,- p.p. Prijs vanaf € 115,- p.p.
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen